Filmpje ❤ SHOPLOG LONDEN Primark Superdrug Boots!

Filmpje ❤ SHOPLOG LONDEN Primark Superdrug Boots!

filmpje-shoplog

Zoals jullie waarschijnlijk hebben meegekregen was ik vorige week in Londen. Ik heb een heerlijke week achter de rug samen met het zusje van mijn vriend, Larissa. 

Er staat al een klein verslag online met daarin enkele foto’s die ik heb gemaakt van Londen en vandaag is het tijd voor de shoplog. In Londen kan je namelijk ontzettend leuk winkelen en dat hebben wij ook zeker gedaan. Het was de bedoeling om samen een shoplog op te nemen in Londen zelf maar helaas halverwege waren allebei onze SD kaartjes vol. Larissa had ook heel veel mooie spullen gekocht en we hadden ze graag aan jullie laten zien maar vanwege de drukke maand is het lukt het niet om op korte termijn samen te filmen, vandaar alleen een shoplog met mijn spullen!

Ik ging naar de Primark, de Superdrug, Selfrides, Boots en nog meer. Benieuwd? Bekijk de video!

Zet in HD voor beter beeld kwaliteit. 

Ik zou het heel leuk vinden als je abonnee wilt worden van mijn Youtube Kanaal.

Wat vind jij van mijn geshopte spullen? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram