Filmpje ♥ Favorieten van November!

Filmpje ♥ Favorieten van November!

filmpje-favorieten

Het is nog niet helemaal eind november maar toch wil ik je vandaag alvast mijn favorieten van deze maand laten zien.

December is natuurlijk een echte feestmaand en ook direct het einde van dit jaar en omdat ik in die maand mijn favoriete van het afgelopen jaar wil laten zien doe ik dit filmpje iets eerder! Ik heb weer een aantal producten ontdekt en gebruikt die mij ontzettend goed zijn bevallen. Dit keer is het voornamelijk budget en ben je benieuwd? Bekijk de video!

Zet in HD voor beter beeld kwaliteit!

Abonneer je hier op mijn Youtube Kanaal!

Heb jij nog favoriete producten/aanraders ontdekt deze maand? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram