Fiji Blend Vivid Bruiner + Exclusieve kortingscode!

Fiji Blend Vivid Bruiner + Exclusieve kortingscode!

kortin1April is al een paar daagjes aan de gang, maar een nieuwe maand betekent ook een nieuwe kortingscode die ik met jullie mag delen om te besteden in de webshop van John Beerens…

Dit keer is het merk Fiji Blend aan de beurt en dit is een merk die ideaal is om je voor te bereiden op het lekkere weer. Fiji Blend is namelijk het merk waar je terecht kunt voor al je Tanning producten voor onder de zonnebank! Ik ontving een product uit de webshop van Fiji Blend om te proberen maar om heel eerlijk te zijn vind ik bruiningsproducten helemaal niks waardoor ik het ook niet ben gaan testen voor jullie. Omdat er een zeker een aantal mensen zijn die er wel van houden wil ik het product toch even uitlichten!

korting2Fiji Blend is voor onder de zonnebank. De zonnecosmetica vergroot door geur en textuur de zonbeleving én het bruiningsresultaat, zo hoef je niet naar een warm eiland! Het brede assortiment van Fiji Blend heeft  zonnebankproducten voor tijdens en na het zonnen voor ieder huidtype en iedere bruiningswens. Hierbij is keuze uit verschillende lijnen, zoals: Classic, Nano, Fixx, Obsession, Exotic, Value, Prime, Etcetera, AfterTan en Face&lips. Een hele hoop en iedere lijn bevat producten die zorgen voor andere resultaten.

korting3Fiji Blend Vivid, de variant die ik heb ontvangen is een verjongingsproduct voor gezichtsbruining onder de zonnebank. De bruiningsversnellers die de crème bevat stimuleren de natuurlijke melanineproductie, waardoor de huid sneller bruin word. Bestanddelen tegen huidveroudering vergroten de aanmaak van nieuwe cellen en zorgen voor een stevige huid. Tenslotte bevat de lotion ook luxe bestanddelen die de huid laten stralen en een krachtige antioxidant bieden. Persoonlijk doet mij de geur van het product denken aan die koffie koekjes met z’n bruin koffie laagje erop. Niet vervelend maar ook niet iets waar ik direct aan moet denken als ik wil zonnen!

korting4Belangrijkste ingrediënten:

 Vitamine C: maakt de huid stralend en biedt een krachtig anti-verouderingseffect.

 Tyrostan: zorgt voor snellere bruiningsresultaten.

 Extract van Reishi-paddestoel: bevat bestanddelen tegen huidveroudering.

 Bronzendure: een producteigen mix van DHA en werkzame bruiningsstoffen.

Vrij van sulfaten en siliconen


Hoe te gebruiken:

Breng het product voorafgaand aan gelijkmatig op het gezicht, hou er rekening mee dat je contact met je ogen moet vermijden en na gebruik je handen eerst even goed gaat wassen. 

korting5Nu heb ik speciaal voor mijn lezers weer een lekkere korting die je kunt gebruiken om zelf ook een product een keertje te proberen van Fiji Blend.
Hou je namelijk van een bezoekje aan de zonnebank dan is het proberen natuurlijk zeker de moeite waard.
Met de code fab04fij krijg je 20% korting op alles van het merk Fiji Blend verkrijgbaar in de webshop van John Beerens.

Een flesje van 4 ml kost €2,50

Ben jij bekend met Fiji Blend?
Ga jij wel is onder een zonnebank?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram