Figs & ROUGE – Tinted Lip Balm Coco Rose!

Figs & ROUGE – Tinted Lip Balm Coco Rose!

figs1
Er hoeft maar een flamingo op de verpakking te staan en ik ben al verkocht. De Figs & ROUGE Tinted Lip Balm Coco Rose is z’n product die direct mijn aandacht vraagt vanwege de ontzettende schattige verpakking…

Van de webshop Pink Lady Make-up kreeg ik de mogelijkheid om 1 van de 3 Tinted Lip Balms van Figs & ROUGE te mogen testen. Ik koos direct voor de Coco Rose vanwege de verpakking en niet perse door de geur. Naast de Coco Rose zijn er nog 2 varianten.

De Figs & ROUGE Tinted Lip Balm is verkrijgbaar in:

  • Coco Rose
  • Cherry Blossom
  • Mocha Orange

figs & ROUGE

Dit is mijn eerste product van Figs & ROUGE, al meerdere malen kwam ik de producten tegen maar heb er verder nooit wat mee gedaan en dat terwijl ik de vormgeving van de producten echt ontzettend mooi vind en er ook nog eens veel over heb gehoord.

figs2

De Tinted Lip balm is een 100% natuurlijke en verzorgende lipgloss met een lichte dekking en een prachtige glans. De balm bevat geen Petroleum!

figs3

figs4

De balm zit in een tube zonder applicator waardoor je het met je vingers kunt  aanbrengen. Persoonlijk heb ik daar niet veel probleem mee, behalve dan als ik een hele dag onderweg ben en ik niet de mogelijkheid heb om mij handen te wassen.

figs5

De balm heeft een licht roze kleur met een mooie shimmer erin wat op de huid goed te zien is.

figs6

figs7

Op de lippen vind ik de dekking iets minder, maar daarin tegen vind ik de shimmers en de hydratatie echt ontzettend goed. Ik voel direct dat mijn lippen gevoed worden en lekker zacht aanvoelen.

figs8

figs9

Een fijne balm als je het mij vraagt wat de lippen ontzettend zacht maken en die ook nog is een fijne geur achterlaat. Alleen al de verpakking vind ik geweldig om van de zomer mee te sleuren in mijn tas!

LET OP: Nu heb ik speciaal voor mijn lezers in samenwerking met Pink Lady Make-up voor vanmiddag een winactie klaar staan om een Figs & ROUGE Tinted Lip Balm na keuze te winnen! Hou daarom de site goed in de gaten!

De Lip Balms zijn verkrijgbaar in 3 varianten in de webshop van Pink Lady Make-upvoor 6,99 EUR!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram