Figs & ROUGE 100% Organic Balm

Figs & ROUGE 100% Organic Balm

rouge

Volg je mij al een tijdje dan weetje dat ik dol ben op lipproducten en dol om er over te schrijven op de site. Ik ben een echte lipstick gebruiker maar vind het ook belangrijk om in de dagelijkse vrije uurtjes mijn lippen goed te verzorgen…

Om mijn lippen goed te verzorgen heb ik een aantal balsems in mijn bezit die hier prima voor zijn, maar vind ik het ook erg leuk om nieuwe te ontdekken en af te wisselen. Zo ontving ik pas van Pink Lady Make-up een nieuwe Lip balm van Figs & ROUGE.In 1 woord: Ik ben verliefd!

rouge1

Deze 100% Organic Balm van Figs & ROUGE ziet er super uit als je het mij vraagt. Het is een klein blikje met een ontzettende schattige vormgeving waar ik echt op ben gevallen. Een klein blikje maar toch met een grote inhoud van maar liefst 17 ml waar je best lang mee kunt doen. Deze balm is daarnaast nog is superverzorgend voor je lippen en huid en ruikt echt goddelijk!

rouge2

Ik heb de Pomegranate in mijn bezit en dit is mijn nieuwe Must Beauty Summer Essential. Hij ruikt zo heerlijk fris dat de zomer, de frisse zee en het vakantie gevoel naar je toe komt.

rouge3

Het handige aan een Organic Balm is dat je hem natuurlijk niet alleen voor je lippen hoeft te gebruiken. Heb je last van droge plekje op je huid dan kan de balm je ook zeker helpen, hij is namelijk ook geschikt voor zowel het gezicht, de hand en je lichaam. Een alles in 1 product!

rouge4

De balm is wittig en heel zacht van structuur. Door dat het een compacte balm is pak je niet direct heel veel maar wel genoeg. Waardoor hij zuinig in gebruik is.

rouge5

Ik heb de balm al even getest op mijn lippen en naast de fantastische, onwijs lekkere geur maakt hij mijn lippen echt ontzettend zacht voor een lange tijd. Daarnaast heb ik het hele jaar door ontzettend last van droge vingers/nagels en vind ik het super fijn om wat balsem te smeren op mijn nagelriemen.

Ik ben verkocht en voel nu al dat ik er een favoriete balm bij heb voor deze zomer. Naast de Pomegranate is de Figs & ROUGE balm ook verkrijgbaar in:

  • Aloe & Mint
  • vanilla balsem
  • Wild cherry

Verkrijgbaar in de webshop van Pink Lady Make-up voor €6,99

Ben jij ook een liefhebber van verzorgende balsems?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram