Favorieten voor het reinigen & verzorgen van mijn huid!

Favorieten voor het reinigen & verzorgen van mijn huid!

Naast iedere dag make-uppen ben ik ook iedere dag weer in de weer met producten om mijn huid te reinigen en te verzorgen. Het viel mij op dat ik al een behoorlijke lange tijd gebruik maak van dezelfde producten en daarom leek het mij weer een leuk idee om dit met jullie te delen.

Het zijn 4 producten die ik dagelijks weer gebruik en ze bevallen mij super goed. Producten om mijn huid te reinigen en daarna te verzorgen. Benieuwd? Kijk snel mee!


NIVEA MicellAIR Skin Breathe expert

NIVEA micellAIR Skin Breathe expert

Om mijn make-up er af te halen gebruiken ik van NIVEA de MicellAIR Skin Breathe expert. De bekende make-up water om je huid mee te reinigen bevallen mij super goed en deze variant van NIVEA vind ik ideaal omdat hij heel gemakkelijk waterproof make-up eraf haalt en ik helemaal geen last heb van irritaties. De lijn heeft 4 producten waar ik een uitgebreide review al is over heb geschreven.


Philosophy the microdelevery exfoliation facial wash

Philosophy vind ik een heerlijk merk en ik heb al een hoop aantal producten hiervan getest en gebruikt. 1 product waar ik heel fan van ben is de microdelevery exfoliation facial wash. Het is een product waarmee je heel snel je gezicht kunt peelen en dat zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd. Ik merk dat het zeker resultaat geeft aan mijn huid en dat verzorgende producten beter worden opgenomen. Het is een lichte korrelige ‘scrub’ die heel mild is voor je huid. Ook van dit product schreef ik al een uitgebreide review.


Trekpleister aqua dagcrème

Trekpleister aqua dagcrème

Een hele tijd terug was ik opzoek naar een voedende dagcrème die mijn droge huid een boost kon geven. Ik heb dagcrème producten gebruik van luxe merken als Sisley maar ik vond het tijd om een keer naar de drogist te gaan en daar is te kijken. Nu viel ik toen op een potje aqua dagcrème van Trekpleister eigenmerk en die nam ik mee om te proberen.

Zonder gekheid, dit is al mijn 4de pot. Ik ben echt onder de indruk van deze crème omdat hij super zacht is voor je huid, heerlijk aanbrengt en mijn droge huid in de ochtend echt een oppepper geeft. Hij kost volgens mij nog geen 3 euro en is echt een aanrader om een keertje te proberen!


NUXE Huile Prodigieuse

Een luxe pareltje in de badkamer is de Huile Prodigieuse van Nuxe. Een prachtig flesje alleen al om te zien maar ook het product is heerlijk. Ik gebruik het elke dag wel een keer voor mijn huid of mijn haar en het is heerlijk. Het is een lichte olie die super zacht is voor je huid. Ook een dik pluspunt is de heerlijke geur. Hij geeft je een soort ontspannen gevoel! Wil je meer lezen over dit product van NUXE, ook hierover schreef ik al is een uitgebreide review.


Wat zijn jouw favoriete producten voor het reinigen en verzorgen van je huid?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 30 januari 2019 / 21:45

  Wat een prachtige review heb je geschreven. Plus de foto’s die heb je hebt gemaakt zijn ook echt schitterend. Je geeft een hele rustige sfeer door, love it!

  • Laura Louise
   Auteur
   31 januari 2019 / 07:54

   Dankjewel Rachel 😀

 2. 30 januari 2019 / 20:54

  Ik heb ooit een keer een mini versie van die Nuxe olie gehad en vond ‘m ook super fijn! Vind het een leuk lijstje en ook grappig dat er een Trekpleister crème tussen staat. Ik hou ook wel van zo’n budget vondst. 🙂

 3. 30 januari 2019 / 14:59

  Mooie foto’s! Nuxe is een van mijn favoriete producten, die geur alleen al 🙂 Ik ben wel nieuwsgierig geworden naar de Aqua dagcreme van Trekpleister.

  • Laura Louise
   Auteur
   30 januari 2019 / 15:29

   Dankjewel Darina :D! De dagcreme van Trekpleister is echt de moeite waard een keertje te proberen, kost helemaal niet veel en hij bevalt mij zo goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram