Favorieten van April!

Favorieten van April!

favorietenYay! We zitten alweer in een nieuwe maand, de maand mei en laat deze maand nou een hele fijne zijn omdat we weer een stapje dichter bij het mooie weer komen.

Ik vind mei fijn, het is volop lente, de zomer komt eraan, mijn zus wordt weer een jaartje ouder en de vervelende R is eindelijk even uitzicht. Een nieuwe maand betekent ook om even terug te kijken naar mijn favoriete beautyproducten van maart. Het zijn namelijk een aantal mooie producten en die laat ik je graag zien. Kijk mee!

f1

Lancôme Teint Miracle

Naast mijn favoriete foundation van Chanel heb ik een andere favoriet ontdekt, deze is van Lancôme, de Teint Miracle. Ik heb deze op advies aanlaten meten op mijn huid vervolgens gekocht. Ik gebruik hem ontzettend graag omdat het effect heel natuurlijk is en toch een mooie dekking geeft. Het is een goede afwisseling met mijn Chanel Vitalumière Aqua. Ben je ook opzoek naar een foundation die goed bij je eigen huid past? Dan raad ik je aan om bij een parfumerie je te laten adviseren.

f2

MAC FAUX & Hot Gossip

Eigenlijk is het niet helemaal eerlijk dat Hot Gossip ertussen staat maar ik ben gewoon helemaal weg van deze kleur ook al heb ik hem nog maar 3 dagen. FAUX is geweldig en ik ben zo blij dat ik deze eindelijk heb kunnen kopen. Het is een kleur die ik elke dag wel wil dragen!

f3

Benefit Roller Lash mascara

Net als met foundation heb ik ook twee grote favorieten als het gaat om mascara. De Le Volume van Chanel en de Roller Lash van Benefit. Toch laat ik je vandaag de Roller Lash zien omdat deze gewoon onwijs goed is. Ik verbaas mij er iedere keer weer over hoeveel volume die aan mijn wimpers geeft. Echt een hele grote aanrader!!

f4

essence Cinderella Highlighter

Ook niet helemaal eerlijk maar deze highlighter moet er gewoon tussen. Het is de prachtige parel uit de LE collectie van essence die nu te vinden is in de winkel en het is echt een must. Het patroontje en de koele roze gloed die eraf komt is prachtig!

f5

Als laatste nog twee lip verzorgende producten. De Ultra Soft Balm van L’Occitane en de nieuwe Lip Shimmer van Burt’s Bees. De balm van L’Occitane gebruik ik elke dag omdat hij heerlijk is voor de lippen. De lip shimmer van Burt’s Bees is daarnaast ook erg prettig, deze heeft ook een verzorgende werking en geeft ook nog is een mooi kleurtje af. Toppertjes allebei!

Heb jij nog favorieten ontdekt afgelopen maand? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram