Favorieten van Maart ’15

Favorieten van Maart ’15

f1

We zitten alweer in een nieuwe maand, wat gaat de tijd toch snel. Ik vind het heerlijk dat het weer voorjaar is en dat het zonnetje zich (als het goed is) weer vaker laat zien.

Voor we helemaal verder dromen over de lente is het eerst nog even tijd om terug te kijken naar afgelopen maand en mijn favoriete beautyproducten te delen. Het zijn er best veel met nieuwe items en producten die ik al een tijdje heb. Benieuwd? Kijk mee!

ja1The Body Shop – Vitamine E Serum 

Het eerste product dat ik wil delen is de Vitamine E serum van The Body Shop. Dit product is al een tijdje verkrijgbaar en kreeg ik begin van de maand cadeau van mijn zus. Het is een hele fijne serum die vitamine E bevat en dat is heel goed voor mijn litteken op mijn keel. Het verwacht en maakt soepel en zorgt dat het niet zo trekt. Heerlijk en zeker voor mij een favoriet!

Collistar – Self Tanning Magic Mask 

Mijn volgende favoriet is de Magic Mask van Collistar. Dit product leerde ik  kennen tijdens het Beauty Store event van MooiPR en ben ik direct gaan testen. Het is een product dat je s’avonds moet aanbrengen op je huid en de volgende ochtend word je wakker met een mooie teint. Het resultaat ‘ 1 weekend of sun in a single night‘ werkt echt!

Lancome – Teint Miracle Foundation 

Op dit moment gebruik ik het liefst mijn foundation van Lancome, de Teint Miracle. Ik heb deze leren kennen in de Douglas en na een hoop informatie en getest te hebben kwam ik er achter dat hij hele mooi past bij mijn huid en dat het een goede afwisseling is voor mijn foundation van Chanel. De foundation geeft echt een hele natuurlijke dekking en voelt heel zacht aan.

Benefit – Roller Lash mascara 

De mascara waar ik op dit moment heel fan van ben is de nieuwe Roller Lash van Benefit. Het

Bekijk de review hier.

ja2Paula’s Choice – Brow Defining Cream Duo

Sinds ik de Brow Defining heb van Paula’s Choice gebruik ik geen ander wenkbrauw product meer. Het is een cream duo met een lichte en donkerbruine tint. Ik gebruik de donkerste kleur om mijn wenkbrauwen iets bij te werken. De hele dag door zitten mijn wenkbrauwen goed in model en daarnaast vind ik het ook erg makkelijk in gebruik.

Bekijk de review hier.

Shu Uemura blush – LE Shupette Karl Lagerfeld

Een van mijn mooiste juweeltjes uit mijn stash is de LE blush van Shu Uemura. Ik kocht hem vorig jaar in Londen en gebruik hem met veel plezier. Ik ben er heel zuinig op maar omdat hij zo prachtig is en een heel mooi effect geeft op mijn huid gebruik ik hem toch best vaak. Hij is ontzettend goed gepigmenteerd waardoor je maar weinig nodig hebt en je blend hem heel mooi in met je foundation. Prachtig!

Bekijk de review hier.

MAC – Faux

Deze lipstick heb ik nog maar een paar dagen maar ik ben nu al helemaal fan. Het is echt een favoriet omdat het een kleur is die iedere dag weer kan en heel neutraal staat. Ik vind hem prachtig en ben blij dat ik hem eindelijk heb!

Bekijk de review hier & mijn MAC collectie hier.

ja3

f12

Heb jij nog producten ontdekt die je favoriet zijn geworden?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram