Favorieten van juli’16

Favorieten van juli’16

We zitten alweer in een nieuwe maand en daarom leek het mij weer een leuk idee om mijn favorieten van afgelopen maand met jullie te delen. 

Ik heb weer een aantal nieuwe producten met veel liefde gebruikt en een aantal oude herontdekt die ik er nu dagelijks bij pak. Benieuwd? Kijk mee!

PicMonkdddsey Collagef1

YOUTH LAB | CC Complete Cream

Een hele tijd geleden ontving ik deze tube met CC cream in een Beautybox. Ik had hem eigenlijk direct weggelegd omdat ik al zoveel producten open had liggen maar een tijdje terug besloot ik hem er toch weer bij te maken. In deze periode draag ik vrijwel geen tot heel weinig foundation/ BB / CC cream omdat ik het niet echt fijn vind met warme dagen. Omdat ik af en toe toch een beetje dekking wil gebruik ik nu deze CC Cream en hij bevalt mij ontzettend goed. Hij is heel zacht voor de huid, geeft een natuurlijk tot licht resultaat en voelt lekker fris aan. Daarnaast zit er ook nog is SPF 30 in wat natuurlijk helemaal top is.

f2

EOS | Rapsberry / Pomegranate 

Nog maar een paar dagen geleden schreef ik over deze nieuwe lipbalm van EOS. Sinds ik hem hem echt elke dag bij mij en hij bevalt me ontzettend goed. De zachtheid op mijn lippen en de hele geur is perfect voor deze tijd van het jaar. Benieuwd naar die review? Die kun je hier lezen!

f3

Burt’s Bees | Lemon Butter

Dit kleine rondje potje heb ik altijd bij mij en is een grote favoriet. Ik gebruik hem voor de droge plekjes rondom mijn nagels en dat bevalt ontzettend goed. De zachte lemon cream masseer je heel gemakkelijk langs de randje van je nagels en het ziet er direct beter uit en voelt ook fijner aan. Ik heb minder last van losse velletjes en dan scheelt dan ook weer een hoop gepeuter en lelijke wondjes.  f4

NARS DUO | Laguna & Orgasm 

In Barcelona kocht ik van NARS deze DUO met daarin de prachtige blush in Orgasm en de bronzer Laguna. Nu heb ik de blush ook apart maar deze duo is echt ideaal en makkelijk in gebruik. Ik heb hem sinds ik hem heb ontzettend veel gebruikt. De bronzer is verassend mooi en kan je goed opbouwen, ik denk dat ik die ook in full size wil hebben! f5

f6

GLAM GLOW | MUD TO FOAM

Naast de NARS duo kocht ik van Glam Glow deze gezichtsreiniger. Het is een hele zachte modder crème die goed in te masseren is op de huid. Hij reinigt goed en laat totaal geen irritaties achter. Deze blauwe variant is om je huid ook goed te hydrateren en daarom gebruik ik hem iedere ochtend.

f7

Benefit | 3D BROWTONES

Een tijdje geleden schreef ik over dit product van Benefit al een uitgebreide review. Het is een van de nieuwe wenkbrauwproducten die dit toffe merk op de markt heeft gebracht. Met deze 3D BROWTONES kan ik heel gemakkelijk mijn wenkbrauwen net dat beetje extra geven en in model brengen. De uitgebreide review lees je hier.

f8

EYEKO Londen | Skinny Brush Mascara

Een product wat ik opnieuw heb herontdekt is deze mascara van Eyeko London. Ik heb hem al een behoorlijke tijd en toen ik hem laatst tegen kwam werd ik helemaal blij omdat hij nog niet opgedroogd was, sterker nog hij doet het nog onwijs goed. Al die tijd lag hij te verstoffen achter in de la en ik ben heel blij dat ik hem nu weer gevonden hem en lekker kan gebruiken. Deze mascara geeft net als de Benefit Roller Lash enorme wimpers!

f9

PicMonkey Coll2age

Heb jij nog favorieten producten ontdekt afgelopen maand?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. varenka W
  3 augustus 2016 / 08:17

  Eos en Burt Bee’s heb ik ook in gebruik, exact dezelfde….mooie producten he?!

 2. 2 augustus 2016 / 15:56

  Mooie items, het zouden stuk voor stuk ook mijn favorieten kunnen zijn. Prachtig duo van NARS en het Eos eitje gebruik ik ook dagelijks.

 3. Stephanie
  2 augustus 2016 / 15:13

  Mooie producten en foto’s heb je gemaakt! De NARS duo is heel tof!

 4. Kim
  2 augustus 2016 / 12:37

  Mooie favorieten!!

 5. 2 augustus 2016 / 08:19

  Wat een hoop fijne producten! De CC cream van Youth Lab gebruik ik laatste tijd, ook vooral tijdens de warme en zonnige dagen, erg veel. Echt een heel fijn product inderdaad. De balsems van EOS blijven ook favoriet, ze maken mijn lippen zo heerlijk zacht!

 6. Donna
  2 augustus 2016 / 07:53

  Mooie producten! Die duo van NARS ziet er heel tof uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram