Favorieten van Juli!

Favorieten van Juli!

Het is echt ontzettend lang geleden dat ik voor het laats mijn favorieten met jullie heb gedeeld. Tijd om daar heel snel verandering in te brengen en een kijkje te geven tussen mijn favoriet producten van afgelopen maand. We zitten alweer even in Augustes maar het is natuurlijk nooit te laat om nieuwe dingen te ontdekken!

Eerder deelde ik alleen beauty producten maar ik heb ook lifestyle producten die mijn favoriet zijn en die ga ik ook met jullie delen. Benieuwd? Kijk mee!

Beauty & Verzorging


Cent Pur Cent Concealer Powder
Er staat een uitgebreide review over deze minerale concealer en omdat ik er heel enthousiast oven ben wil ik hem ook zeker hier delen. Het merk is vrij nieuw en de producten zijn waanzinnig. Niet alleen de uitstraling is tot in de puntjes perfect, ook de samenstelling en de vriendelijkheid voor je huid is echt op. Ik gebruik hem iedere dag en ben heel benieuwd naar meer van dit merk! Lees hier de review.

Combray Facial Oil
De afgelopen 2 weken heb ik deze olie van Combray uitgebreid getest en ik kan je al verklappen dat hij zeker tussen mijn favorieten behoort. Er komt nog een uitgebreide review online (deze dagen) maar voor een echte oppepper voor je huid is deze olie onwijs goed. In het begin moest mijn huid er even aan wennen maar nu staat hij standaard in de badkamer klaar voor gebruik.

Sisley / Black Rose Skin Cream
OP mijn blog heb ik al een heerlijk masker en olietje gedeeld van deze lijn van Sisley maar een product die ik ook iedere dag gebruik is deze heerlijke crème uit de Black Rose collectie. Ik smeer hem iedere ochtend op mijn gezicht en omdat je maar een klein beetje nodig hebt is het een super zuinig product. De prijs is aan de hoge kant maar ik vind hem het zeker waard. Hij trekt heerlijk snel in, mijn huid straalt ervan en de geur is heerlijk.

MAC lipstick Hot Gossip
Nu moet ik je eerlijk bekennen dat ik qua lipsticks de laatste tijd een beetje saai ben. Ik draag eigenlijk 2 lipproducten op dit moment waaronder een lip crayon van Yves Rocher omdat deze lekker vet is en mijn favoriete kleur van MAC Hot Gossip. Deze lipstick vind ik ontzettend mooi en is geschikt voor iedere dag. Ik heb best een hoop lipsticks van MAC maar toch grijp ik iedere keer weer naar deze. Zeker de moeite waar om hem is te testen als je in een MAC store bent.

Miss Sporty Really Me oogpotlood
Naast al deze luxe merken heb ik ook een favoriet budget product. Over Miss Sporty ben ik vrijwel altijd te spreken en over dit oogpotlood loop. Ik gebruik hem iedere dag en het is onderdeel geworden van mijn dagelijkse make-up. Eerder droog ik altijd een bruin oogpotlood maar sinds ik deze donker blauwe heb ontdekt van Miss Sporty ben ik helemaal om. Hij blijft ook nog is super goed zitten en de kleur die eraf komt is top!

Boeken

Als je mij een beetje kent dan weet je dat ik een verslaving heb aan kookboeken. Ik heb er behoorlijk wat en ik kan niet stoppen met opzoek naar nieuwe. Ik krijg heel vaak de vraag of ik er ook daadwerkelijk uit kook en mijn antwoord daarop is, Ja! Ik hou ervan om doorheen te bladeren maar recepten eruit maken hoort daar ook bij. Nu heb ik de afgelopen tijd weer een aantal aan mijn collectie kunnen toevoegen en die behoren nu wel tot mijn favoriet.

The Forest Feast Gathering
Dit is mijn 2de boeken uit de Forest Feast reeks en echt een favoriet. Wat een geweldig mooi boek is dit vol leuke recepten, handige tips, ideeën voor feesten en dat verwerkt met een hele hoop inspiratie. Het boek staat vol heerlijke gerechten en drankjes en zonder een al te lange uitleg maar met veel foto’s plaatjes en enkele woorden. 

Dan Lepard Bakken
Dit boek kocht ik pas geleden in Utrecht en ik was eigenlijk gelijk enthousiast. Ik bladerde erdoorheen en dacht echt dit een perfect boek waar je ook veel basis dingen uit kunt halen. Ik vind dat ze in het boek duidelijk en leuk schrijven en waarbij je ook nog wat achtergrond informatie meekrijgt. De dag na dat ik hem had gekocht ben ik er gelijk een taart uit gaan maken. Heerlijk!

Thee

In mijn tuin heb ik een thee tuintje gemaakt waar ik verschillende soorten munt laat groeien. Verse thee vind ik heerlijk maar ik moet zeggen dat ik s’ochtends vroeg toch liever even snel een zakje pak ipv in mijn pyjama door de tuin te spoken. En dat is zeker niet erg want ik heb ook heerlijke thee uit de winkel die mijn favoriet zijn!

PUKKA Wild Apple & Cinnamon
Deze thee van PUKKA is eigenlijk iets voor de herfst maar laten we eerlijk zijn, als je naar buiten kijkt dan is het meer herfst dan zomer toch. Ieder geval ik heb deze herfst thee van heerlijke appel met kaneel alweer optimaal in gebruik en kan er echt van genieten. Dit is mijn favoriet als het gaat om herfstthee!

M&S Pure Peppermint Infusion
Als ik bij een M&S in de buurt ben dan kijk ik altijd even in het theeschap. Ik vind de thee daar namelijk altijd heel leuk verpakt en de smaken zijn heerlijk. Ik neem standaard altijd een grote doos met English Tea en Chai Tea mee en dit keer koos ik ook voor deze pepermunt thee. Verassend en je moet er misschien een beetje aan wennen maar ik vind hem heerlijk. Lekker verkwikkend in de ochtend.

Dille & Kamille Lente thee
Qua losse thee ga ik vaak voor een van de Dille & Kamille en de variant die ik de afgelopen tijd bij warme dagen veel heb gedronken is de lente thee. Lekker zacht en licht zoetig en perfect voorbij het mooie weer.

Sieraad

In de periode dat mijn zus ging trouwen ben ik druk geweest met opzoek naar  jurk voor mijzelf een tas, schoenen en sieraden. De eerste 3 had ik snel voor mekaar maar bij de sieraden ging het een beetje mis. Ik werd namelijk verliefd op een paar oorbellen van Petra Reijrink, goud kleurige zwaluwen. Toen ik ze voor het eerst zag hangen was ik in een hele andere wereld beland. ‘Dit waren de mooiste oorbellen die ik ooit was tegengekomen’. Maar ondanks de overtuiging en dat ze totaal niet uit mijn kop te krijgen waren was de prijs eigenlijk net aan de hoge kant en kon ik niet de keuze maken. Ik ben heel wat keren weer naar de winkel toe gegaan om ze te bewonderen en mezelf over te halen maar nee. Ik kon het beter laten. En toen ze ook nog is verkocht bleken te zijn bij mijn volgende bezoekjes kon ik het loslaten. Ook al voelde dat eigenlijk helemaal niet goed en baalde ik er onwijs van. ‘Had ik ze nou maar gewoon gekocht’ dacht ik steeds.

OP de bruiloft van mijn zus tijdens het omkleden en de make-up waarbij een hele magische sfeer hing, kwam mijn zus aanzetten met een klein cadeautje. Ik wist niet wat ik kon verwachten en bij het uitpakken werd het mij helemaal duidelijk. Ik haalde het zakje eruit en voorop stond Petra Reijrink. Ik raakte in een soort van bubbel met zoveel geluk en blijdschap en dan nog die magische emotionele sfeer van de bruiloft erbij, ik wist niet wat mij overkwam. Mijn zus vond dat deze oorbellen bij mij hoorde op de bruiloft en had ze gekocht….

Ik kan er wel een boek overschijven hoe lief en mooi ik dat gebaar vind en hoe bijzonder ik het vind dat er nu een mooie herinnering aan zit. Nou dames en (misschien ook wel heren) hierbij de zwaluw oorbellen waar ik heb over had! Thanks aller liefste zusssie!!

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 17 augustus 2017 / 15:11

  Wat een mooie favorieten zeg. Ik vind de oorbellen zo ontzettend gaaf!

 2. 15 augustus 2017 / 11:07

  Haha ik klikte om te zien welke kleur Mac lipstick het zou zijn. En kleur die ik niet heb iig. Wel in swatchvideo’s gezien. Is denk ik niet mijn ding. Je hebt goede thee smaken trouwens! Allemaal dingen die ik in lekker vind!

 3. 15 augustus 2017 / 08:17

  Zo’n mooie dingen! De MAC lipstick is echt super mooi. Ik gebruik mijn lipsticks echt veel te weinig eigenlijk.

 4. 15 augustus 2017 / 07:53

  Prachtige producten die jouw favorieten van de afgelopen maand waren….

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram