Favorieten december ’13

Favorieten december ’13

fav1Het nieuwe jaar komt steeds meer inzicht, hoogtijd om alvast mijn favoriete producten van december met jullie te delen aangezien ik einde van dit jaar nog een uitgebreid artikel maak met mijn meeste favoriete producten van 2013.

Helaas is het vandaag vreselijk weer en heb ik moeite met foto’s maken, ik heb geprobeerd het beste ervan te maken. Het zijn niet veel producten die ik heb maar wel producten die bijna dagelijks heb gebruikt, kijk mee!

fav2 MAC Pink Plaid – Deze lipstick stond al enorm lang op mijn wishlist en begin deze maand kocht ik hem dan ook. Ik vind hem prachtig en een kleur die ik heel veel draag. Bekijk de uitgebreide review  hier.
Oriflame  – Naast Pink Plaid wissel ik af met deze prachtige warme bessen kleur. Bekijk de uitgebreide review hier.

fav3 Philips VisaPure – Ik gebruik hem elke dag en ik merk dat ik nu al niet meer zonder kan. Hij maakt mijn huid zoveel beter schoon dan voorheen dat het echt een must voor mij is geworden. Bekijk de uitgebreide review hier.
H&M Body Splash – H&M bracht deze kerst een collectie prachtige producten met zich mee, een daarvan is de Green Haze Body Splash, ik vind hem niet alleen heel erg schattig hij is ook heerlijk. Bekijk de uitgebreide review hier.

fav4 Pür Minerals Bare It All Kit – Deze blush komt uit de Bare it All Kit van Pür Minerals. Ik vind hem zo prachtig dat ik hem elke dag opdoe!  Bekijk de uitgebreide review hier.
INGLOT Lip Pencil – Dit product van INGLOT heb ik al lange tijd in mijn stash maar omdat ik zoveel lipproducten heb gebruik ik sommige hele tijden niet. Afgelopen maand heb ik hem weer herondekt en ik ben weer als in het begin, verkocht.

fav5 Miss Sporty  So Fine – Miss Sporty heeft heerlijke gezichts producten als je het mij vraagt, de Morning BB Cream was al een favoriet maar de So Fine kan er ook zeker wat van. Ik heb hem veel gebruikt en vind het ook een echte aanrader als je opzoek ben naar budgetproducten. Bekijk de uitgebreide review hier.

Heb jij een echte favoriet deze maand?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram