MIJN FAVORIETE WINTER PARFUMS!

MIJN FAVORIETE WINTER PARFUMS!

Eens in de zoveel tijd maak ik een artikel waarin ik mijn favoriete parfums van het moment deel. Het hele jaar door draag ik verschillende geurtjes maar het hangt heel erg af van welke periode het is. In de zomer en lente kies ik vaak voor zachte zoete geuren en in het najaar draag ik vaak een stuk kruidiger en sterker.

Tijd om een kijkje te geven in de parfums die ik op dit moment het meest draag. Benieuwd? Kijk mee!

YSL | Black Opium 

De Black Opium geur die volgens mij iedereen wel kent is mijn grote favoriet jaar in jaar uit. Deze geur vind ik echt ontzettend lekker voor in het najaar en kijk er dan ook altijd weer naar uit om deze dan te dragen. De geur is zoetig en kruidig!

Narciso Rodriguez

Van het merk NARCISO heb ik 2 geuren, 1 licht roze fles die perfect is voor het voorjaar en deze zwarte die ik perfect vind voor het najaar. Deze geur heeft een heerlijke combi van musk met hout en ruikt zowel lekker fris als wat sterker en daarom perfect voor deze tijd.

Valentino

Valentino is een prachtige flacon en alleen al een plaatje om te zien. Ook de geur vind ik super lekker en deze kreeg ik vorig jaar cadeau van mijn moeder. Het is niet perse een najaarsgeur maar ik vind hem wel heel lekker om in deze tijd te dragen. Hij is licht bloemig en lekker fris. Maar door dat hij vrij intens is qua geur vind ik hem ook nu lekker om te dragen.

Chloé | Love Story

Deze geur van Chloé heb ik al behoorlijk lang en de enige keer dat ik hem echt draag is in het najaar. Ik vind hem lekker fris en kruidig maar het is wel een geur waar ik ook zin in moet hebben om te dragen. Het ene moment vind ik hem namelijk super lekker en het andere moment ben ik hem een beetje zat.


Heb jij een favoriete parfum in het najaar?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 13 februari 2018 / 15:27

  Fijne geuren zitten er tussen! Black opium blijft ook een grote favoriet van mij, ik heb dan ook niet voor niets de 90ML versie 🙂

 2. 12 februari 2018 / 20:37

  Black Opium is één van mijn favoriete parfums van dit moment!

 3. 12 februari 2018 / 15:24

  Oeh lekkere geurtjes! De meeste heb ik wel eens in de winkel geroken. Black Opium staat nog hoog op mijn wishlist

 4. 12 februari 2018 / 12:23

  Hele lekkere geurtjes! Ik vind Love Story heel lekker, misschien dat ik die binnenkort ga aanschaffen. Ik ben nog steeds fan van Alien! En Coco Noir van Chanel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram