Mijn favoriete parfum voor het najaar!

Mijn favoriete parfum voor het najaar!

Het is volop najaar en naast een aantal andere huidverzorgingsproducten is het ook weer tijd om te wisselen van parfum. In het najaar kies namelijk altijd voor heerlijke warme kruidige geuren met een tintje frisheid wat nog een beetje doet verlangen naar een warme zomer.

Ik heb ieder geval een aantal parfums die mijn favoriet zijn en die ik de komende tijd weer met veel liefde ga gebruiken. Deze favorieten deel ik graag met jullie. Zoek je nog wat inspiratie voor je volgende parfum aankoop? Kijk dan snel mee, wie weet zit er iets voor je tussen!

01Fallen Leaf Yves Saint Laurent | Black Opium

Mijn ‘All Time Favorite’ parfum is Black Opium van YSL. Deze geur vind ik echt heerlijk en ik ben blij dat het nu weer de tijd is om deze warme zoete geur te kunnen dragen. Zodra deze flacon leeg is ga ik direct een nieuwe halen want ik deze geur maakt mij echt heel blij en mocht je hem niet kennen, ren naar de parfumerie en ruik hem. Dat wordt liefde op het eerste gezicht!

02

Fallen Leaf Chloé | Love Story

Een parfum die ik al een tijdje heb ik de heerlijke geur Love Story van Chloé. Deze geur blijf ik keer op keer weer lekker vinden omdat hij fris, sterk en ook een beetje bloemig tegelijkertijd is. Daarnaast vind ik de flacons van Chloé ook altijd beeldig en een pareltje op mijn make-up tafel.

03

Fallen Leaf Chloé | Chloé

Nog een geur die ik heb van Chloé is net een beetje sterker dan Love Story maar ook echt een heerlijke geur voor het najaar vind ik. Hij heeft nog steeds dat frisse wat je graag in de zomer wilt, maar net wat warmer voor het najaar.

04Fallen Leaf Givenchy | Dahlia Divin

Een tijdje terug kreeg ik bij de Ici Paris XL een miniatuur van Givenchy Dahlia Divin. Het mini flesje alleen als is een snoepje om te zien met de kleine gouden details in de dop, maar de geur is echt de moeite waard om een keertje te ruiken. Hij is warm, sterk en heeft iets kruidigs. Hij doet mij ook echt denken aan het najaar en de feestdagen. Heerlijk!

05

01

Heb jij een favoriete geur voor in het najaar?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

18 Reacties

 1. 16 oktober 2016 / 15:41

  Deze parfums lijken me stuk voor stuk enorm lekker!

 2. 15 oktober 2016 / 21:23

  Ik heb black opium net aangeschaft! Chloe, Chloe staat nog op mijn lijstje samen met een paar andere. Mijn all time favorite blijft toch Alien van Thierry Mugler

 3. 15 oktober 2016 / 15:31

  Ohh, heerlijke geuren! Ik wil heel graag Black Opium hebben, die lijkt me zo heerlijk! Mijn favoriete geur is die van Marc Jacobs Daisy! Ook echt een heerlijke geur 🙂
  liefs

 4. 14 oktober 2016 / 17:46

  Rituals heeft een nieuwe limited edition geur die ik ook wel lekker vind voor het najaar. Een beetje Oosters en warm.

 5. 14 oktober 2016 / 15:35

  Wat een mooie parfumflesjes toch ook! Ik heb een dupe van Black Opium maar mijn favorieten voor het najaar zijn:
  BonBon van Viktor&Rolf, Good Girl van Carolina Herrera en Voyage En Inde van Rituals! Heerlijke warme en zoete geuren! 🙂

 6. 14 oktober 2016 / 12:12

  Prachtige flacons en ze staan allemaal op mijn wishlist 😉
  Hoe heb je die vallende herfstblaadjes op je blog gedaan?

  Xoxo9

 7. 14 oktober 2016 / 10:56

  Black opium staat al zo lang op mijn wishlist.

 8. 14 oktober 2016 / 09:59

  Oeh wat een heerlijke geuren lijken mij dit! Ik gebruik vooral mijn parfum van Trussardi nu (even vergeten hoe hij heet), maar die is ook heerlijk voor het najaar! 🙂

 9. 14 oktober 2016 / 08:03

  Wat een heerlijk collectie geuren! <3 Ik vind die van Chloé ook altijd zo lekker. Zelf draag ik 'Alien' nu de herfst is aangebroken weer extra veel!

 10. Donna
  14 oktober 2016 / 07:36

  Ohhh Black Opium <3333

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram