Favorieten november ’13

Favorieten november ’13

favVandaag laat ik jullie alvast mijn favoriete producten van november zien. De reden dat ik het wat eerder doe als normaal is omdat ik einde van de maand december natuurlijk ook een favoriete artikel online zet maar ook een extra favoriete van afgelopen jaar artikel…

Het leek mij daarom een handig idee om het iets eerder te doen. November was een maand waarin kennis maakte met nieuwe producten waarvan ik er een paar heb die ik zeker mijn favoriet noem. Benieuwd welke producten dat zijn? Kijk mee!

H&M Blusher – Autumn Flower

Deze budget blush van H&M is echt een van mijn favorieten geworden. Hij is prachtig in het doosje, de pigment is mooi en het effect wat deze blush geeft is voor de herfst en winter ideaal.
Er staat een uitgebreide review over deze blush online, klik hier om deze te bekijken.

fav1

Pür Minerals – Mineral Glow

Deze prachtige bronzer met lijpaardpint is van het merk Pür Minerals, hij komt uit de NAT Geo set en is mijn favoriete bronzer die ik ooit heb geprobeerd. Daarnaast vind ik het bakje er ook nog is geweldig uitzien. Er staat een uitgebreide review over dit product online. Bekijk het hier.

fav2

H&M Lip Duo – Kiss Me

De Lip Duo Kiss Me van H&M is de afgelopen maand vaak in mijn tas mee geweest om te gebruiken. De Lip Duo bestaat zowel uit een lipgloss als uit een lipstick en vooral de lipstick vind ik prachtig. Ook een ideale kleur voor de feestdagen.
Er staat een uitgebreide review over dit product online, bekijk die hier.

fav3

H&M Super Length Mascara

Van alle mascara’s die ik de afgelopen tijd heb getest van H&M is de kerst mascara, super length mijn grote budget favoriet. Hij ziet er leuk uit en geeft mijn wimpers een boost.
Er staat een review online, bekijk die hier.

fav4

Maybelline Baby Lip – Hydrate

De blauw met roze baby lip is mijn favoriet. Hij heeft een heerlijke geur en voelt fijn aan op mijn lippen. Alle baby lips van maybelline zijn geweldig maar voor mij springt de hydrate er echt uit. Dit is een basic balm zonder kleur en een maatje voor onderweg. Bekijk hier de review over de babylips.

fav5

H&M – Lipgloss NUDE

Bij de H&M kocht ik de laatste tijd veel make-up om te proberen waaronder een set van 3 lipproducten. Een uit de set de nude lipgloss is mijn favoriete lipgloss op dit moment. Ik vind hem prachtig nude en heel draagbaar. Daarnaast vind ik hem fijn aanvoelen op de lippen.
Bekijk de review hier.

fav7

Sabon Facial Cleanser – Ocean Secret

Wat de nieuwe lijn van Sabon ben ik de Facial Cleanser gaan testen en wat is het een heerlijk product om je gezicht mee te reinigen. De geur is fijn neutraal en ik merk dat hij ontzettend goed is voor mijn huid.
Bekijk de review over de Sabon producten hier.

fav6Treacle Moon – Warm Cinnamon Nights

Mijn favoriete douche geur op dit moment is echt de warm cinnamon night van het nieuwe merk Treacle Moon. Deze geur is werkelijk ideaal voor de herfst, winter en feestdagen en maakt je helemaal happy onder de douche. De geur is zowel warm als fris.
Bekijk hier de review over Treacle Moon.

fav8Dit waren mijn favoriete van de maand november. Stuk voor stuk ben ik heel blij met de producten en gebruik ze graag. Ik ben benieuwd welke favoriete erop mijn pad komen in de feestmaand december.

Heb jij een favoriet product ontdekt afgelopen maand?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram