Mijn favoriete musthaves voor onderweg!

Mijn favoriete musthaves voor onderweg!

Er zijn een aantal items die ik echt graag bij mij wil hebben voor onderweg. Items waar ik fan van ben maar ook die gewoon echt een must zijn om te gebruiken.

Deze items heb ik bij elkaar gelegd om met jullie te delen. Benieuwd wat mijn favoriete musthavens zijn voor onderweg? Kijk snel mee!

beauty1Odorex Ultra Protect Cleargel

Een product dat ik gisteren al liet zien is de nieuwe anti-transparant van Odorex. Ik heb echt al tal deodorant en anti-transparant producten getest en gebruikt maar er was er geen èèn die mij echt had overtuigd. Deze nieuwe variant van Odorex deed dat wel. Ik heb hem grondig getest en ben erachter gekomen dat hij voor mij perfect werkt. Een item die je niet meer uit mijn tas ziet!

L’Occitane |Velvet Hands

L’Occitante is voor mij ‘het’ beste en fijne merk als het gaat om handcrème producten. Ik heb al een hoop tubes tot de bodem opgemaakt en er is er nog geen een geweest die mijn handen in de steek heeft gelaten. Op dit moment is mijn favoriet de nieuwe handcrème uit de Velvet Lijn. De substantie is precies goed, de geur is heerlijk en niet te sterk en daarnaast zitten er fijne verzorgende bestanddelen in en een SPF. Ik heb veel last van droge handen en dan gebruik ik maar al te graag deze fijne crème!

Vaseline | LE Sugar Coated

Een tijdje terug kwam Vaseline met een nieuwe LE variant, de Sugar Coated. Nu ben ik dol op zoete lipproducten en daarom neem ik ook graag deze variant mee in mijn tas. De geur is fris zoet en de vaseline zelf is zoals ik gewend ben van het merk heerlijk zacht op mijn lippen.

Nagelvijl 

Niet heel bijzonder maar toch wel belangrijk voor mij is een nagelvijl. Deze heb ik van de Wibra en gebruik hem echt heel vaak. Wanneer ik een haakje of een scheurtje in mijn nagel heb moet ik hem zo snel mogelijk bijvijlen anders ga ik er verder aanzitten en worden ze lelijk. Omdat ik op dit moment weer mooie nagels heb vind ik het dan ook heel belangrijk om het zo te houden en een vijl mee te nemen waar ik ook heen ga!
beauty2

Wat is voor jouw echt een must voor in je tas?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

16 Reacties

 1. 20 april 2016 / 20:14

  Wat leuk om te zien! Zelf neem ik ook nog altijd handgel mee. (:
  Liefs,
  Yara

 2. 9 april 2016 / 13:00

  Die Vaseline heb ik ook laatst gekocht en vind hem super fijn 🙂 de geur/smaak is ook zo lekker zoet inderdaad.

 3. 7 april 2016 / 11:49

  Leuk om te zien! Ik neem eigenlijk alleen een deodorant en lippenbalsem mee onderweg 🙂

 4. 6 april 2016 / 15:04

  Ik ben zelf echt heel benieuwd naar de deo! Leuk om te zien, ik heb altijd een flesje water bij me, een elastiekje en een lippenbalsem. Veder niks, haha!

 5. 6 april 2016 / 13:24

  Je neemt fijne producten mee onderweg, een nagelvijl heb ik nooit bij me moet ik maar eens doen 🙂
  X

 6. 6 april 2016 / 11:27

  Wat een fijne essentials voor onderweg! Ik zal eigenlijk ook een nagelvijl in mijn make-up tasje voor onderweg moeten doen. Zelf voeg ik er graag nog een desinfecterende handgel aan toe zodat ik altijd mijn handen kan schoonmaken 🙂

 7. 6 april 2016 / 11:03

  Ik vind de Vaseline Sugar Coated echt super fijn!

 8. 6 april 2016 / 10:09

  Oeh dat vaselineblikje! <3
  Ik heb de standaard blauwe een tijdje in mijn tas gehad, maar hij werkt niet zo goed als de ordinaire vaseline pot vond ik. Die droogde mijn lippen een beetje uit. Doe dit roze blikje dat niet?

  • 6 april 2016 / 10:18

   Ik heb er zelf geen last van zowel met het blauwe blikje als de roze. Ze voelen altijd erg zacht en comfi na gebruik!

 9. 6 april 2016 / 09:51

  Oh wauw, wat ziet dat Vaseline blikje er cute uit! Zou hem alleen hiervoor al willen kopen, haha!

 10. 6 april 2016 / 09:42

  Een nagelvijl heb ik op dit moment ook echt echt nodig.. vreselijk
  handig artikel haha!

 11. 6 april 2016 / 08:03

  odorex werkt echt geweldig! Ik ben ook overtuigd. Ik ga de deur niet uit zonder een lipbalm of iets dergelijks.

 12. 6 april 2016 / 07:54

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik meestal alleen een lipbalsem bij heb hihi! En natuurlijk de lipkleur die ik dan draag. Maar dit zijn handige items om mee te nemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram