Favoriete Mei ’13

Favoriete Mei ’13

favoriete

We zitten alweer in een nieuwe maand die steeds dichter naar de zomer gaat, namelijk juni. Een heerlijke maand als je het mij vraagt. Een nieuwe maand is heerlijk maar het betekent ook dat we een  kijkje terug nemen naar mijn favoriete producten die ik heb gebruikt afgelopen maand mei.

Voornamelijk producten waarvan je al een review op de site hebt gezien. Ik ben werkelijk verbaast over enkele producten die ik heb mogen testen. En heb oude producten erweer bij gepakt en niet meer kunnen weg leggen. Kijk mee naar mijn favoriete uit de maand mei!

SLEEK – Blush by 3 – Pumpkin 363

sleek

De blush by 3 van sleek pumpkin is mijn eerste favoriet van afgelopen maand. Ik heb hem al een behoorlijke tijd in mijn stash maar niet zovaak erbij gepakt. Het is een blush trio waarvan ik 2 kleuren niet gebruik namelijk squash (de middelste) en P Pier (Rechts). Maar de kleur links Lantern is wel echt ongelofelijk mooi en heb ik helemaal herondekt. Het is een mooie warm roze/oranje kleur met gouden shimmers erin!!

Philosophy – Amazing Grace – Firming Body Emulsion

philo

Je hebt de firming body emulsion van Philosophy al deze maand voorbij zien komen op de site. Deze body lotion is werkelijk verslavend. De geur is zo hemels lekker dat je maar blijft smeren en ruiken. De lotion voelt erg zacht en zorgt ook dat de huid lekker zacht aanvoelt. Ik ben verkocht! Bekijk ook de review!

VSM – Calendulan Klovenzalf

vsm

Ik had dit product al voorbij zien komen op de reclame op tv. De Calendulan Klovenzalf van VSM. Zelf stond ik er niet echt bij stil maar toen ik heb ben mogen gaan testen ben ik echt verrast door het product. Het is zalf die de droge kloven op je voet te lijf gaat. Nu heb ik zelf niet erge kloven op mijn voet maar wel af en toe droge plekjes. Nu de zomer erweer aan komt loop ik graag op sandalen en is het toch wel erg prettig om mijn voeten te verzorgen. Ik ben de Klovenzalf gaan gebruiken en mijn voeten voelen zo zacht en soepel aan. Lees ook de review!

Benefit – The POREfessinoal

benefit

De POREfessional van Benefit is een geliefd product in de Benefit collectie. Het is een balsem die ervoor zorgt dat je poriën minder zichtbaar worden. Een soort van camouflage zalf. Ik heb hem afgelopen maand zitten testen voor de site en hij is mij erg goed gaan bevallen. Meer over de POREfessional zie je binnekort terug in een review op de site!

Pur Minerals – BIG Blink Mascara

pur

Over de mascara van Pur minerals raak ik maar niet uitgepraat. Ik ben hier zo verrast door geraakt en blijf hem maar gebruiken. Het is een mascara die echt doet wat die moet doen en mij en mijn wimpers blij maken, ik noem hem de toverstaf voor de wimpers. Lees meer over de mascara terug in de review.

MUA – Lip BOOM – Doin Good

mua

Alweer een tijdje geleden deed ik een bestelling bij MUA (zie filmpje). Ik bestelde oa. 3 Lip Booms van het merk en eigenlijk ben ik ze een beetje gaan vergeten. Tijdens het opruimen van mijn lipproducten heb ik ze weer herondekt en wauw wat is Doin Good een prachtige kleur en zacht voor de lippen.

Philosophy – One Step Facial Cleaner

philo1

Een product wat ik nog niet lang in mijn bezit heb maar wel elke dag heb gebruikt. De gezicht cleanser van Philosophy reageert zo goed op mijn huid. Het is echt een fijne reiniger die de huid goed schoonmaakt en fijn in gebruik is. je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig en je voelt gewoon dat je huid lekker fris is! Lees de review hier!

Dit waren de favoriete van de maand mei. Heb je een vraag over een product stel ze gerust in de comments!

Wat is jouw echte favoriete van afgelopen maand?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram