Favoriete make-up producten van afgelopen tijd!

Favoriete make-up producten van afgelopen tijd!

1We zitten alweer in een nieuw fris jaar en dat betekent voor mij ieder geval een grote schoonmaak door mijn make-up stash heen. Welke producten zijn mijn goed bevallen afgelopen tijd en welke kunnen weg. 

Ik heb enkele producten uitgezocht die ik ontzettend veel gebruik en standaard tot mijn favorieten horen. Ook heb ik een een aantal producten die ik sinds kort heb en waar ik helemaal fan van ben. Benieuwd wat mijn favorieten zijn en die zeker ook dit jaar weer lekker gebruikt worden? Kijk mee!

 

7

Revolution – Ultra Blush Palette

Het blush palette van Revolution heb ik nog niet zo lang, maar sinds ik hem heb gekocht uit Londen gebruik ik hem elke dag. Ik vind de kleuren die in dit palette zitten allemaal stuk voor stuk prachtig en ook de highlighter is zeker een favoriet. Het palette ziet er mooi uit, is veelzijdig en ga ik nog veel plezier van hebben.

A

Chanel – VITALUMIÈRE AQUA foundation

Mijn favoriete foundation is de Vitalumiere Aqua van Chanel. Ik heb deze een jaar geleden voor het eerst gekocht en ik kan niet meer zonder. Vorige week heb ik een nieuwe flacon gehaald zodat ik weer even vooruit kan. De kleur Beige Rose past perfect bij mijn eigen huid en blijft echt de hele dag goed op mijn huid zitten.

B

MAC – Prep + Prime Transparent Finishing Powder

Nog een grote favoriet is de transparante poeder van MAC. Ik hoorde er altijd zoveel goede verhalen over dat ik een tijd geleden besloot hem zelf te kopen. Ik gebruik hem iedere dag en ben ontzettend fan. Het product geeft dat kleine beetje extra over je foundation heen wat ik zelf echt heel fijn vind.

C

Benecos –  Pink Honey 

Een tijdje geleden maakte ik voor het eerst kennis met het biologische make-up merk Benecos. Ik testte twee lipproducten van dit merk waaronder de Pink Honey. Deze lipstick draag ik bijna elke dag, de kleur is zo ontzettend mooi natuurlijk dat ik helemaal fan ben geworden. Daarnaast zit het product ook nog is fijn op de lippen.

D

Chanel – Le Volume Mascara

Ik heb al een hoop mascara’s getest maar mijn grote favoriet blijft de Le Volume mascara van Chanel. Ik heb deze ontdekt dankzij de kleine mini’s die je cadeau kreeg bij de Elle en Vogue en toen ik helemaal om was besloot ik de full size te halen. Hij geeft mijn wimpers een ontzettende boost.

E

Dit waren enkele favoriete producten uit mijn stash die ik iedere dag weer met liefde gebruik en ook in 2015 weer tevoorschijn haal. Als deze producten op zijn dan koop ik ze weer opnieuw. De meeste zijn toch wat high-end producten maar ik merk dat ik er ook veel langer en zuiniger mee doe.

7

Heb jij  een echt favoriet make-up product die je elke dag gebruikt? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram