Mijn favoriete lente parfums!

Mijn favoriete lente parfums!

Het hele jaar door draag ik parfum. In de winter en herfst het liefst sterk en kruidig en in lente en de zomer vaak lekker bloemig, zoet en fris. We zitten natuurlijk nu lekker in de lente en daardoor staan er op dit moment op mijn ‘parfum kastje’ een aantal parfums vooraan die ik het liefst in deze tijd gebruik.

Mijn voorkeur van parfum is de laatste jaren wel enorm veranderd, vroeger vond ik zoete geuren helemaal geweldig maar tegenwoordig kies ik toch liever wat bloemiger en frisser. Een geur mag zoet zijn maar het moet niet overheersend zijn. De geuren die op dit moment vooraan staan en die ik het meest gebruik zijn over het algemeen allemaal lekker bloemig en zacht.

lenteparfum

Als je opzoek bent naar echte lente geuren dan raad ik je aan om bij het assortiment van Marc Jacobs te kijken. Mijn allereerste Marc Jacobs geur was DOT, het lieveheersbeestje. En sinds een jaar of 2 heb ik Daisy Dream en Blush erbij gekocht. Vooral Daisy Dream is heel licht en fris en een geur waar je wel aan moet wennen, in het begin vond ik de geur niet helemaal passend bij mij maar vorig jaar ontdekte ik toch dat ik hem heerlijk vind. Blush heb ik nog niet enorm lang maar deze geur is zo lekker bloemig en fris, love it!

Miss Dior Blooming Bouquet zit in een geweldige fles en dit is echt een oogappeltje tussen de rest van mijn parfums. Ik vind de geur licht zoet en bloemig. Zoals je kunt zien heb ik hem al lekker veel gebruikt.

Nog maar 1 weekje oud is de Hair Mist van Chanel in de geur Mademoiselle. Je hebt al kunnen lezen dat ik deze heb gekregen van mijn zus en nu al behoort hij tot mijn lievelingsgeuren. Het is eigenlijk een mist bedoelt voor je haar maar hij werkt ook prima als parfummetje!

lenteparfum2

Wat is op dit moment jouw favoriete geur voor de lente?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 27 april 2017 / 14:51

  Ik vind de geuren van Marc Jacobs echt ontzettend lekker! Ik heb eerlijk gezegd niet zo’n lente geurtje… Wel draag ik nu wat vaker Modern Muse van Estée Lauder, en dan de ‘rouge’ versie. Maar heel lente-achtig is ‘ie niet haha!

 2. 26 april 2017 / 15:29

  Oh heerlijk! Chanel is een van mijn favorieten en ook de luchtjes van Marc Jacobs zijn zeker favoriet. Daisy Dream staat nog op mijn wishlist. Momenteel heb ik zelf Daisy en die vind ik ook erg lekker!

 3. 26 april 2017 / 14:23

  Prachtige flacons en de M.S. lijkt me zo een fijne parfum.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram