Favoriete kookboeken! + Wishlist!

Favoriete kookboeken! + Wishlist!

Lezen en boeken doorbladeren vind ik één van de fijnste dingen om te doen. Lekker op de bank of aan de keukentafel met een grote kop thee. Mijn grote favoriet in het bijzonder zijn kookboeken, hier heb ik een behoorlijke verzameling al van en die blijft ook maar groeien.

Ik liet al een tijdje geleden wat kookboeken zien maar vandaag doe ik dat opnieuw om ze nog een keer in het zonnetje te zetten. Opzoek naar inspiratie voor je volgende boek aankoop? Kijk dan snel mee!

b1

b2

b3

Mijn all-time favorite kookboeken zijn de boeken van Angel Adoree. De vormgeving, de uitstraling, de details en alles wat erbij komt kijken is echt tot in de puntjes geweldig. 2 jaar geleden kocht ik mijn eerste boek ‘Het Vintage Tea Party boek’ en al snel volgende ook de andere delen. In totaal zijn er 3 verschillende varianten maar omdat ik van het boek The Vintage Tea Party Year de Engelse versie had en ook graag de Nederlandse heb ik er 4. Ze zijn hetzelfde maar de Nederlandse heeft veel recepten en dan net wat beter te begrijpen.

De stijl is heel vintage en de recepten ook typisch Engels. Er staan een hoop leuke recepten in om te maken maar alleen al doorheen bladeren tussen de toffe illustraties is een cadeautje!

b4

b5

b6

Voor Sinterklaas/Kerst kreeg ik van mijn vriend het kerst kookboek van Jamie Oliver en hier ben ik ook heel blij mee. Zo blij dat ik gelijk met kerst een aantal recepten eruit haalde om te maken en die werden goed ontvangen. Nu is het boek eigenlijk bedoelt voor kerst maar ik weet zeker dat ik ook het rest van het jaar hem open sla om lekkere dingen uit te maken.

Het boek ik erg duidelijk qua bereiden en heeft mooie fotografie. Ik vind hem top!

b7

Op mijn wishlist!

Op Bol.com heb ik een lijstje staan met allemaal (kook)boeken die ik heel graag nog wil hebben. Wanneer ik weer iets leuks mag kopen voor mijzelf dan kijk ik op mijn lijstje en bestel ik iets. Op dit moment staat het lijstje behoorlijk vol omdat ik echt heel veel leuke kookboeken tegenkom. Ik heb nog niet echt een kookboek speciaal over taart en gebak en het lijkt mij dan ook leuk dat de volgende aankoop z’n boek gaat zijn. Hieronder een greep uit mijn wishlist!

boekenwishlist

Ben jij ook zo dol op kookboeken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. Donna
    8 januari 2017 / 08:32

    Zulke leuke boeken! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram