Mijn favoriete Instagram accounts!

Mijn favoriete Instagram accounts!

Instagram vind ik heel leuk en ik kan zeker wel even doorscollen door verschillende accounts heen. Ik krijg er inspiratie van, wordt er blij van en het neemt je mee naar plekken waar jezelf niet zo snel komt. Ieder geval leek het mij wel is leuk om mijn favoriete Instagram accounts met jullie te delen.

Ik volg zelf niet heel veel accounts maar er zijn er een paar waar ik echt blij van word en die zeker het volgen waard zijn. Benieuwd welke dat zijn? Kijk mee!


PrettyCityLondon

Omdat ik een groot liefhebber ben van Engeland, Londen vind ik het heerlijk om foto’s van Londen te bekijken. Een van mijn grote favoriete hiervoor is Pretty City Londond ie echte prachtige kiekjes deelt van het mooie Londen. Als ik de foto’s zie krijg ik z’n zin om weer heen te gaan. Love it!

 


 

Minimaliving

De foto’s zien er altijd tot in de puntjes goed uit en zijn echtos blij van te worden. Als ik haar foto’s met eten zie krijg ik gelijk honger, al is het eigenlijk vaak te mooi om op te eten.


Zoella

Zoella is mijn favoriete blogger/youtuber en ik word dan ook altijd heel blij van haar Instagram foto’s. Altijd maar weer die perfecte plaatjes vol inspiratie!


MyLondonFairytales

Net als het bovenste account is dit echt een account die je moet volgen als je net als ik een liefhebber bent van Londen. De kiekjes zijn zo romantisch en prachtig.


Meetmeinparee

Romantische kiekjes, mooie locaties en heel veel liefde voor Parijs. Een account die ook zeker de moeite waard is om te volgen, geen een foto van Meet me in Paris is gewoon niet mooi.


Caffeine Couture

Een hele tijd geleden kwam ik dit account tegen en nog steeds raak ik gefascineerd van de foto’s. Het zijn allerlei kiekjes met mooie locaties, koffie, patisserie over de hele wereld.


Hannahargyle

De foto’s zijn clean maar toch heel sprekend. Ik krijg altijd inspiratie van de foto’s van Hanna.

 


Kenzas

De eerste blogger die ik ooit in mijn leven ben gaan volgen is Kenza. Ik weet nog wel dat ik vroeger al super gefascineerd was door haar style, haar kleding combinaties en zag haar echt als een inspiratiebron. Nog iedere dag bezoek ik haar blog en bewonder ik haar kiekjes.


Heb jij nog een tof Instagram account die leuk is om te volgen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 25 februari 2018 / 14:22

  Oh, altijd fijn om Instagram inspiratie op te doen. Ik volg worldwanderlust graag. Allemaal inspirerende reisfoto’s in mijn ogen 🙂

 2. 25 februari 2018 / 11:12

  Ik volg hiervan alleen maar Zoella, dus ik kan nog genoeg ontdekken, tof! Zelf houd ik heel erg van die perfecte feeds zoals Queen of Jetlags, maar eigenlijk is het net zo leuk om ‘gewone’ mensen te volgen, dus ik volg ook heel graag andere bloggers.

 3. Donna
  25 februari 2018 / 08:35

  Wat een super mooie accounts allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram