Mijn favoriete geuren voor in huis!

Mijn favoriete geuren voor in huis!

Er gaat niets boven een lekker geurkaarsje branden in huis. Ik ben er dol op en al helemaal rond deze tijd van het jaar wanneer het veel eerder donker is en het gevoel van de feestdagen een stuk dichterbij komt. Ik heb verschillende geurkaarsjes op dit moment waar ik erg enthousiast over ben en daarnaast nog een heerlijke spray die perfect is om het kerstgevoel echt in huis te halen. Benieuwd? Kijk mee!


Etos | Rosemary & Fig scented candle

Etos heeft nu een heerlijke LE collectie met heerlijke producten die de geur van rozemarijn en vijg heeft. Ik ben er dol op en ik kijk nu alweer uit naar een volgende douche met deze fijne producten. Naast body producten zit er in deze collectie ook een geurkaars en hier was ik ook super nieuwsgierig naar. De body producten geven namelijk een heerlijke geur en ik hoopte ook dat de kaars dat deed. Ik heb hem nu een aantal keren laten branden en de geur die eraf komt is niet zo intens als bijvoorbeeld de body Cream maar wel subtiel aanwezig waardoor ik hem toch erg lekker vind. Je ruikt af en toe het kruidige van de rozemarijn en dan weer een sprankeltje zoet van de vijgen.

ZARA HOME | Ginger & Lily theelichtjes

Een tijdje geleden stond ik in de Zara Home bij alle geurkaarsjes te kijken. Ik werd direct verliefd op de heerlijke geur Ginger & Lily die oa. verkrijgbaar is in een setje met theelichtjes. Uiteindelijk besloot ik ze toch niet mee te nemen maar al snel kreeg ik spijt. Toen ik even gezellig langs mijn zus ging had zij namelijk wel de heerlijke kaarsjes in huis en toen ik hoorde dat ze ook nog is super goed geur afgaven was ik helemaal enthousiast. Toevallig ging mijn vriend de dag erna richting Utrecht waardoor ik hem heel lief kon vragen om een setje kaarsjes mee te nemen van deze heerlijke geur en dat deed die! Ik ben helemaal enthousiast, deze geur is hemels!

Jo Malone | Lime Basil & Mandarin

Jo Malone is echt mijn favoriete luxe merk als het gaat om geurkaarsjes. Het merk is ontzettend duur maar ‘oh wat zijn de geuren heerlijk’. Ik kreeg voor mijn verjaardag een geurkaars van mijn vriend en sindsdien ben ik verliefd. Een tijdje geleden kocht ik zelf nog een travel candle in de geur ‘Time Basil & Mandarin’ en deze behoort echt tot mijn favorieten. De geur die van deze kaarsjes af komt is echt geweldig. Het ene moment een sprankeltje zoet van de mandarijn en dan weer een frisje van de limoen. Omdat ze zo goed geur afgeven hoef je ze ook zeker niet lang te branden. Eventjes aan en je hele huis ruikt heerlijk.

ZARA HOME | Gingerbread Linnen spray

Speciaal voor kerst heeft de ZARA HOME een heerlijke geur uitgebracht, namelijke Gingerbread. Toen ik afgelopen dinsdag deze geur in de winkel rook was ik gelijk om. Deze geur is namelijk het ultieme kerstgevoel in een flesje. De geur is verkrijgbaar in een kaars, geurstokjes, theelichtjes en ook in linnenspray en deze variant nam ik mee. Ik vind het namelijk heerlijk om deze geur te verspreiden op de kussentjes beneden in de woonkamer en op mijn dekbed. Heerlijk!

Heb jij een favoriet geurkaars/geur spray?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. Jeanelle
  3 december 2017 / 13:36

  Ik ben gek op geurkaarsen en waxmelts. Die van de Zara lijkt me heerlijk en ook de linnenspray.

 2. 14 november 2017 / 11:26

  Ik ben ook helemaal gek op de Rosemary & Fig lijn van Etos maar na dit artikel ben ik vooral super benieuwd naar de Gingerbread linenspray van Zara. Ik denk dat die het ultieme kerstgevoel kan geven!

 3. 14 november 2017 / 11:17

  Ik wil zo graag eens iets van Jo Malone proberen! Alleen is het best wel prijzig.. Deze klinkt wel ontzettend lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram