Favoriet of niet? Producten maand Oktober!

Favoriet of niet? Producten maand Oktober!

Ook afgelopen maand heb ik diverse nieuw producten ontdekt en oude uit de kast gehaald om te gaan gebruiken, tijd om te laten zien welke mijn favoriet deze maand waren en welke niet…

De maand staat echt in het teken van nagellakjes, ik ben echt dol verliefd geworden op een paar bijzondere lakjes. Verder heb ik het product ontdekt waar ik het liefs nog 5 backups van ga inslaan, want wauw wat is het fijn. Benieuwd? Kijk dan snel verder…

Favoriet

  • Ik denk niet dat ik de enige ben die dit lakje als favoriet heeft. Ik heb het ook het nagellakje van MAC de Soiree. Dit prachtige gouden lakje is echt mijn favoriet deze maand.

  • Nog een product van MAC is de FIX+ Spray, deze spray die je naar je make-up aanbrengt is echt mijn wondermiddel. Ik vind het zo fijn dat het ‘Dikke’ make-up idee hier meer wordt weggewerkt en dat je huid er zo zacht van wordt & dan blijft het ook nog is de hele dag goed zitten. Ik ben echt verkocht en hiervan moet zeker een back-up komen.

  • Een haar product waar ik erg onder de indruk van ben is de Kebole Silk. Hiervan kom heel snel een artikel online want dit moet ik met jullie delen. Naar het douche wrijf ik wat door mijn haar en het voelt zodra het droog is zo lekker zacht met een glans erop. Wat het helemaal fijn maakt is de geur en dat het super makkelijk doorkambaar maakt.

  • Een product wat ik veel gebruik en zeker in deze tijd van het jaar is lippenbalsem. De Kiehl’s balm is mij dagelijkse liefde in mijn tas, in mijn jas, in mijn broekzak eigenlijk overal waar ik ben! Mijn lippen zijn snel droog en ik heb een hekel aan velletjes en die eraf buiten, dus ben ik altijd voorbereid met een goede lippebalsem. Vaak koop ik balsems waardoor je blijft smeren, maar met de Kiehl’s balm heb je echt aan 1 keer smeren voor een tijdje genoeg. Ik smeer er altijd een lekkere dikke laag op zodat velletje en schale plekjes onmogelijk zijn!

  • De L’Oreal  Lumi Magique is echt een product die ik dagelijks gebruik met veel plezier, deze primer zorgt echt voor een ideale basis onder je foundation.

  • Nog een prachtig lakje en zeker een favoriet is het lakje Peach Daiquiri van Essie, een super mooi roze koraal kleurtje, die niet alleen leuk is in de zomer maar ook in deze tijd van het jaar!

 

 

Niet

  • Een product waar ik niet heel enthousiast over ben is de BB Cream van Superdrug. Deze BB Cream is zeker betaalbaar en is dus zeker de moeite waard om is te proberen, maar helaas voor mij is het niet wat.

  • Ook de blush van The Body Shop die ik in afgelopen maand in de Sale heb gekocht is helaas niet iets waar ik blij mee ben. De blush was heerlijk afgeprijsd, was mooi en de moeite waar om te proberen. Voor maar 2,50 EUR nam ik hem mee naar huis, maar helaas er komt haast tot geen kleur van af…

Dit waren mijn meest favoriete en niet favorieten van afgelopen maand Oktober.

Heb jij ook echte favoriete of niet ontdekt afgelopen maand?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram