Favo Ringen collectie
Dag lieve lezers,


Vandaag laat ik mijn ringen collectie aan jullie zien.
Ik draag elke dag wel sieraden, zonder oorbellen bijvoorbeeld kom in de deur echt niet uit, dat komt voornamelijk omdat mijn vriend ik een keer tegen mij zij….


schat er is iets anders aan je… hij keek met een heel raar gezicht mij aan, wat was er nou gebeurt?
Tijdens het fietsen in de regen harde wind en alles met een snelheid van ongeveer 30 km per uur waaide mijn oorbellen eruit.. ik kon kiezen terug gaan zoeken in de regen of doorfietsen en op tijd bij de trein zijn… ik koos voor de trein halen ( waren niet zulke dure oorbellen) en toen liep ik daar dus zonder oorbellen.


Ik dacht wel eerst dat valt toch niemand op? nou mijn vriend zag het meteen, terwijl als ik naar de kapper ben geweest of een nieuw jurkje of wat dan ook heb valt het totaaaaaaaaal niet bij hem op en zo’n klein dingetje dus wel… hmmzzz


Kortom zonder oorbellen kom in de deur niet meer uit!


Maar goed even verder met waar dit berichtje over gaat, en jawel vandaag laat ik jullie mijn favoriete ringen zien. Mijn favoriete sieraden heb ik in een speciaal bakje op mijn make-up tafel liggen, daarin heb ik 4 vakjes met oorbellen, ringen, armbandjes en 1 voor grote oorbellen. 
In deze bakjes zitten de sieraden die ik het meest draag.


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram