Fashionchick & Fab. ontwerpen limited edition ‘Clutch Collection’

Fashionchick & Fab. ontwerpen limited edition ‘Clutch Collection’

0Het fantastisch merk Fab. ontwerpt samen met Fashionchick een collectie met de perfecte clutches voor aanstaande herfst/winter 2013. Benieuwd hoe deze collectie eruit ziet? Kijk dan snel verder!

Ellen Snijder, oprichtster van social shopping site Fashionchick, brengt dit najaar samen met Fabienne Chapot en haar populaire merk Fab. een limited edition clutch collectie uit. De twee vrouwen ontwerpen samen hun Clutch Collection.With love from Amsterdam…3

 

2Fashionchick x Fab. Clutches

Fashionchick weet als geen ander wat de laatste modetrends zijn. De website spot dagelijks de leukste Fashion Finds in haar eigen Fashion Finder, brengt trendreports en tipt looks in How to Wear. Genoeg inspiratie! Over een samenwerking met Fab. hoefde Ellen niet lang na te denken: “Dat we daar niet eerder over nagedacht hadden! Onze doelgroepen zijn een perfecte match. Dat zie je alleen al aan de populariteit van Fab. onder onze bezoekers.”.

4

With love from Amsterdam

De twee merken hebben meer overeenkomsten dan alleen de doelgroep; er stroomt Amsterdams bloed door hun aderen. Fashionchick en Fab. vonden hun wieg in Amsterdam en groeiden daar uit tot grote mode-namen. Het kon dus ook niet anders dan dat de limited edition Fashionchick x Fab. clutches geïnspireerd werden op de Amsterdamse streetstyle. “Als je alleen al door De 9 Straatjes fietst, zie je  zoveel vrouwen met een eigen city chic stijltje. Franjes, studs  en slangenleer zijn super populair en ze blijven een trend deze herfst en winter. We hebben ons hierdoor laten inspireren voor onze collectie.” Aldus Fabienne.

5
De vijf clutches zijn in twee stijlen verkrijgbaar. De studded ‘Clutch That Never Sleeps’ en de ‘Fringe Clutch’.

De clutches zijn te koop voor €149,- en €139,- via Fashionchick, Fab online shop en de Flagship Store in Amsterdam. Maar ook in geselecteerde winkels.

De clutches zijn verkrijgbaar via WW.FAB.NL

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram