Fashionable items voor het voorjaar!

Fashionable items voor het voorjaar!

Z’n 5 jaar geleden kocht ik mijn perfecte fluffy coat bij de Esprit. Ik ben nog zo ongelofelijk blij met deze jas dat de Espirt een winkel is die altijd even naar binnen loop te lekker door te snuffelen opzoek naar mooie aankopen.  Maar ook online vind ik het heel leuk om er lekker rond te kijken want er is altijd wel iets leuks te vinden en al helemaal nu de nieuwe voorjaarscollecties er weer zijn.

Nu het zonnetje zich weer wat vaker laat zien (ook al zijn de temperaturen onder 0 graden Celsius) heb ik alweer langzaam zin om mijn garderobe klaar te maken voor het voorjaar. Dat houdt in dat ik alweer een beetje voor beetje opzoek ga naar leuke items voor het voorjaar en goed ga kijken wat de trends gaan worden. Zo heb ik tussen de dameskleding van Esprit al een hoop leuke items gezien die regelrecht mijn kast in mogen. En heb ik ook zin om mijn sieraden stash ook weer eens uit te breiden en daarvoor vond ik hele toffe items bij ComegetFashion. Krijg jij ook zo in het voorjaar van deze items? Kijk mee!


Komend seizoen zijn de stipjes weer heel erg hip en daar ben ik heel blij mee want ik vind dat super leuk op kleding. Ik ben dan ook opslag verliefd geworden op de chino broek met polkadots, dit items is zo leuk te dragen met witte sneakers eronder. Ook vind ik het heel leuk dat Esprit zo lekker hip geworden is, ze hebben namelijk super veel leuke t-shirts met leuke borduursels en teksten erop. De t-shirt met ‘In Love with Friday’ is mijn favoriet!

Ook ben ik nog opzoek naar een leuke hoodie die ik makkelijk onder een jasje kan dragen. Ik ben alweer een. beetje klaar met die dikke winterjassen en wil al te graag een leuk kort biker jack weer aan. Hier is het natuurlijk wel een beetje te fris voor dus met een hoodie eronder is het misschien wel te doen. Bij Esprit zag ik een hele leuke in een zacht roze kleur, met een lekkere capuchon erop en als het goed is in een super zacht stofje! Love it!

Helemaal hot is natuurlijk de fisherman’s cap en bij Comegetfashion vond ik deze toffe variant. Ik heb geen idee of het mij staat maar ik denk dat het een trend is die nog lang doorloopt dus ook straks met een leren jasje in het voorjaar leuk te dragen is. Verder vond ik bij Comegetfashion hele toffe sieraden waaronder van die mini oorbelletjes met maantjes en rondjes. Ik heb in mijn linkeroor meerdere oorbel gaatjes maar ik kan nooit echt leuke kleine ringetjes vinden. Omdat ik het toch weer wat meer wil dragen vind ik dit soort sieraden erg leuk!

Het was overigs niet zo moeilijk mijn winkelmandje zo snel vol te krijgen, ik heb namelijk nog nooit zoveel leuke items aangetroffen in een webshop dit seizoen. Vaak vind ik het lastig om leuke kleding te scoren omdat de trend niet helemaal passen bij mij maar wat ik nu allemaal tegenkom in de winkels en webshops vind ik helemaal leuk!. Ik kijk uit naar een bestelling!


Wat vind jij van deze items?
Draag jij wel is kleding van Esprit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 28 februari 2018 / 12:56

  Wat een toffe items! Wat is die denim broek met daisy’s gaaf!

 2. 28 februari 2018 / 10:02

  Ik draag nooit spijkerbroeken, maar deze is wel zo leuk!
  Liefs

 3. 28 februari 2018 / 09:53

  Omg die broek met bloemetjes, die wil ik! Zo leuk! Ik heb toevallig sinds een tijdje een hele fijne top van EDC by Esprit. Je merkt echt dat het goede kwaliteit is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram