Fashionable items van Celebrating Fashion!

Fashionable items van Celebrating Fashion!

cf0

Een tijdje geleden maakte ik voor het eerst kennis met de Webshop Celebrating Fashion. Ik had er nog niet eerder van gehoord maar toen ik hoorde dat de oprichters twee jonge dames van begin 20 zijn was is direct enthousiast!

Celebrating fashion is namelijk een webshop die opgericht is door Melissa en Lisa die allebei jonge ondernemers zijn. De webshop Celebrating Fashion is namelijk een plek waar je terecht kunt voor allemaal fashionable items en ook deels handgemaakte spullen kunt vinden door Melissa en Lisa zelf. Hoe gaaf is dat? Daarnaast is het zelfs mogelijk om eventuele wensen door te geven waarmee zij aan de gang gaan en vervolgens iets persoonlijks mee maken. Bijvoorbeeld een leuk armbandje met een kleur of bedeltje naar wens. Super leuk bedacht!

cf1

Ik mocht van de meiden iets uit de webshop kiezen en koos een super vette beanie met ‘Bad Hair Day’ erop en een hele leuke Ear cuff met een veertje eraancf3

cw4Oc0dnwbrnisYJcRxLBRMe4oN4WsoH2sY6AU5-2ps

v0yRQHdouNRL4i--i0IxVTPjjQEEs5CBzk47qf8D6Pc

De beanie vind ik echt geweldig, ik krijg er zoveel leuke reacties over en daarnaast is die ook nog is heerlijk warm. Ideaal voor deze tijd van het jaar om mijn hoofd iets lekker warmer te houden en er natuurlijk fashionable uit te zien. De ear cuff vind ik ook super leuk. Ik vind het altijd een beetje wennen zoiets langs het stukje bot maar leuk dat ik het vind staan! Het pakketje met de spullen werd ook nog is goed ingepakt en netje bezorgd, wat natuurlijk heel belangrijk is. Kortom echt respect voor deze twee dames die Celebrating Fashion zijn begonnen!

cf1

Ben je ook zo benieuwd en zoek je nog leuke kerstcadeautjes? Speciaal voor jullie heb ik een kortingscode gekregen waarmee je 10% korting krijgt op je gehele winkelmandje. Gebruik hiervoor: fablouise10
Nee zeker een kijkje bij Celebrating Fashion!

Wat vind je van deze items? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram