Fashionable Books!

Fashionable Books!

l0

Boeken vind ik heerlijk, en dan heb ik het vooral over beauty en fashion boeken. Het is niet alleen lekker om even doorheen te bladeren opzoek naar inspiratie, het zijn ook echte eye-catchers voor je interieur.

De webshop Loavies kennen we vooral door de collectie aan trendy kleding, maar sinds kort zijn er ook een hoop leuke woonartikelen verkrijgbaar en fashionbooks! Hoe tof is dat? Ik heb twee boeken die oa. verkrijgbaar zijn in webshop met als grote favoriet het grote Chanel Book!

11

Het grote boek van Chanel kocht ik om mee te nemen naar het ziekenhuis, maar helaas was hij niet op tijd binnen waardoor ik hem niet mee kon nemen. Toen ik uit het ziekenhuis kwam lag dit boek op mij te wachten en kon ik er heerlijk doorheen bladeren. Ik pak het er graag bij maar ik moet zeggen dat hij ook heel tof staat tussen mijn make-up spulletjes en dat het echt een mooi item is voor je interieur. Het boek is in het Engels maar de prachtige foto’s en de bekende quotes zeggen genoeg!

ll5

01


Paris Street Style kwam ik vorig jaar al tegen in Londen en toen twijfelde ik enorm om hem mee te nemen. Ik besloot nog even te wachten en toen ik hem vorige week in de webshop van Loavies tegen kwam twijfelde ik geen moment. Dit boek zit wederom opnieuw vol met handige inspiratie, tips en heel veel foto’s. Ook dit boek is in het Engels maar dankzij de grote foto’s lukt het wel aardig te begrijpen + je leert ook weer een beetje Engels!

l1

l2

l3

02

Naast deze twee bovenstaande boeken kan je bij Loavies oa. terecht voor:

l7

Op mijn lijstje staat zelf nog:

IT van Alexa Chung
Bobbi Brown Makeup Manual
Little Black Book

l6Wat vind jij van Fashion boeken? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram