Fashion – Jennifer De Bruyckere lanceert ‘KIRU’

Fashion – Jennifer De Bruyckere lanceert ‘KIRU’

Nederlands design en Japanse invloeden ontmoeten elkaar in Kiru, de eerste wintercollectie van het nieuwe Nederlandse modelabel Jennifer De Bruyckère…

Kiru wordt gekenmerkt door het gebruik van plat te vierkante vlakken die zijn geïnspireerd op de kimono en Japanse vouwtechniek. Kiru staat voor
‘Wear on the upper body’.

De collectie bestaat uit gebreide truien, vesten en een jurk. Elk item draagt een Japanse naam en is gemaakt van hoogwaardige garens. Jennifer heeft een sterk gevoel voor techniek en innovatie. Ze maakt kleding met oog voor detail, materiaal en vakmanschap. Jennifer werkt samen met de beste Italiaanse garen leveranciers en brei fabrikanten. Enkele breisels zijn ontwikkeld in samenwerking met het Textielmuseum in Tilburg. Het resultaat is een vernieuwende collectie knitwear van blijvende schoonheid.

De eerste collectie is volledig uitgevoerd in de kleur zwart.

 

De Kiru collectie van Jennifer de Bruyckère is verkrijgbaar vanaf medio september 2012 bij een selectie high end shops en via haar webwinkel :
www. jenniferdebruyckere.com.

Jennifer de Bruyckère studeerde in 2002 Cum Laude af aan het Amsterdam Fashion Institute en werkte daarna bij verschillende bekende Nederlandse merken. In 2012 ontwikkelde zij haar eigen label en eerste collect ie Kiru.

Persoonlijk ben ik niet zo de zwarte kleding, de ontwerpen zien er wel stijlvol uit en denk dat er veel mensen zijn die deze lijn aantrekkelijk vinden!

Wat vind jij?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram