Fashion items van Expresso!

Fashion items van Expresso!

ex1Vandaag heb ik een artikel wat meer gericht is op de volwassen vrouw maar ook een paar items heeft die jonge vrouwen vast en zeker aanspreken, ik wil je namelijk kennis laten maken met het kleding merk Expresso.

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met een duidelijk eigen handschrift en een uitgesproken vrouwelijke signatuur. De collecties van Expresso beschikken over een perfecte pasvorm en een maatvoering van maat 34 t/m 46. Voor iedere maat en kledingstuk geldt hetzelfde:

Elegantie
Comfort
Originaliteit
Individualiteit

Expresso levert vier collecties per jaar die uit verschillende thema’s bestaan. Elk thema heeft opvallende style-items, maar ook goede basics en bijbehorende accessoires.

Persoonlijk dacht ik dat het merk nog niet echt gericht was op mijn leeftijd en mijn stijl, maar toch heb ik in de webshop een hoop items gevonden die mij zeker aanspreken, kijk mee!
ex2Bovenstaande artikelen vind ik prachtig, ook de broek is helemaal mijn ding. Een broek die heel comfi zit maar er ook stijlvol uitziet. Te combineren met een hoop shirts en tops die in de webshop te vinden zijn. EX3Helemaal hot op dit moment zijn de broeken met het ‘leather look effect’ Het zijn stoere broeken die je mooi afkleden en te combineren zijn met een vrouwelijk tintje, bijvoorbeeld een Peplum top.  Net als de andere broek die ik je liet zien, is ook deze weer te combineren met van alles!

ex4In de webshop kwam ik een hoop aantal leuke jurkjes tegen voor zowel de feestdagen als de koude winterdagen maar ook helemaal mijn stijl, zacht pastel. Als ik deze items zie dan kan ik niet meer wachten tot het voorjaar!

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd wat dit merk nog meer te bieden heeft? Neem dan een kijkje in de webshop waar je op dit moment ook nog een hoop afgeprijsde artikelen hebt.

Ben jij bekend met het merk Expresso?
Hoe omschrijf jij je eigen stijl?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram