Fashion fotografie, de stap om model te worden!

Fashion fotografie, de stap om model te worden!

erikb0

Vroeger was het naast prinses mijn grootste droom, om model worden. De mooiste kleding dragen, prachtige foto’s, opgemaakt worden door de beste visagisten en meer…

Helaas is het niet voor mij weggelegd maar een portfolio hebben met prachtige foto’s van mezelf is natuurlijk altijd leuk. Tegenwoordig kun je daar op veel manieren aankomen. Je kunt natuurlijk zelf een fotoshoot houden met je vriendinnen maar je kan het ook direct professioneel aan gaan pakken om bijvoorbeeld bij een echte fotograaf een paar echte fashion foto’s te laten maken.

erikb1

Nu kan je dat bij meerdere fotografen laten doen, zo ook bij Erik Bolding. Erik Bolding ken ik omdat we in de zelfde stad wonen. Erik Bolding is een fotograaf die niet wil overkomen als een fotofabriek waar meerdere modellen per dag komen maar waar je echt een VIP behandeling krijgt en duurt een fotoshoot een HELE dag!

Erik Bolding fotografie houdt zich naast modellenfotografie en fashionfotografie ook bezig met bruidsreportages, bedrijfsfotografie, gezinsfoto’s en glamourfotografie. Voor ieder wat wils! Nu is het niet voor iedereen in de buurt,  maar zoiets leuks dat kan je natuurlijk allemaal combineren met een dagje shoppen, hapje eten en natuurlijk de fotoshoot, kortom een leuke dag voor jou & misschien wel je vriendinnen!

Wil je model worden? Wil je gewoon een paar mooie foto’s van jezelf? Of wil je meemaken hoe het voelt om voor 1 dag model te zijn? Dat kan bij Erik Bolding allemaal! Voor meer informatie & portfolio verwijs ik je door naar de website!

Heb jij wel is eens foto’s laten maken bij een professioneel fotograaf?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram