Fashion voor mannen – G-star bij VanTilburg!

Fashion voor mannen – G-star  bij VanTilburg!

Mannen producten, nieuwtjes & kleding behandel ik niet vaak op fablouise.nl. Alleen vandaag maak ik een uitzondering, een artikel speciaal voor mannen!

G-star is voor de meeste mannen wel bekend, een stoer, strak en fashionable merk, goede kwaliteit en ook nog is redelijk betaalbaar. Als ik samen met mijn vriend aan het winkelen ben, bezoeken we zeker de G-star winkel. Vandaag heb ik producten van G-star uit de online webshop van Van Tilburg op een rijtje gezet die mij als vrouw persoonlijk wel aanspreken!

Heren & dames kijk mee!

De bovenste kleuren shirts vind ik echt prachtig staan bij mannen, rood, donker blauw en dat oker geel/bruin daar zie ik zelf ook graag mijn eigen vriend in lopen? Wat vinden jullie vrouwen?

In iedere mannen gaderobe hoort gewoon minstens een nette blouse te hangen, het liefst natuurlijk veel meer. Met natuurlijk een casual sweater erbij vol kleine details, leuk toch?!

Ik ben persoonlijk verliefd geraakt op deze roze/rode broek. Wat een prachtige kleur en goed te combineren met denim en wit!!  Alle mannen opgelet TIP TIP TIP!!

Voor nog meer G-star kan je terecht in de webshop van Vantilburgonline! Neem gerust een kijkje.

Wat vinden de mannen? ( of vrouwen )?

 

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram