Farouk Royal Treatment + Exclusieve kortingscode!

Farouk Royal Treatment + Exclusieve kortingscode!

f1Iedere maand mag ik namens de beauty webshop van John Beerens een kortingscode aanbieden van een bepaald merk. Deze maand is het tijd voor het merk Farouk Royal Treatment. Een merk waar ik zelf veel van heb gehoord en gezien maar nog niets van had geprobeerd.

Tijd om daar verandering in te brengen en een product van dit merk te testen. Namelijk de Rapid Shine Spray, een gewichtloze spray die je haar direct een glans moet geven. Een beetje meer glans is nooit verkeerd dus aan de slag!

f2Farouk Royal Treatment Rapid Shine Glansspray is verrijkt met witte truffel en parelextracten, wat het haar heerlijk zacht maakt en zorgt dat de haarkleur behoudt. Daarnaast biedt de spray een complete bescherming, gaat het pluis tegen en herstelt gespleten haarpunten.. Het is een spray die gebruikt kan worden op ieder haartypen en is daarnaast vrij van SLS, sulfaten en parabenen.

Mijn ervaring

Ik heb het product aangebracht op mijn haar en wat mij direct opviel was de geur, deze vind ik namelijk heerlijk. Hieronder laat ik je zien hoe mijn haar eruit ziet zonder het product en met de glans spray. Zoals je kunt zien is het een ellende geworden

testfaroukConclusie:

Het is een product dat fijn in gebruik is, lekker ruikt maar niet geschikt is voor mijn haar. Ik heb maar weinig product gebruikt in mijn haar maar het is beter dat ik nu direct mijn haar opnieuw ga wassen aangezien het ontzettend vet is. Het lukt ook totaal niet meer om het in model te brengen wat ik ook doe dus voor mij is dit niet weggelegd helaas, ik vind het een tegenvaller.

Een fles van 150 g is verkrijgbaar voor €18,24

Ben jij wel fan van het merk of wil je het een keer proberen hoe je bevalt? Dan heb ik nu speciaal voor jullie een korting die je kunt gebruiken om zelf ook een product een keertje te proberen van Farouk.
Met de code Fab05frt krijg je 15% korting op alles van Farouk Royal treatment
verkrijgbaar in de webshop van John Beerens.

Was jij al bekend met dit merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram