♡ Fall Favourites Tag ♡

♡ Fall Favourites Tag ♡

Ik werd getagd door Jennifer voor de Fall Favourites Tag en omdat het alweer een tijdje geleden was dat ik een TAG heb gedaan op de site en omdat we nu in de herfst zitten leek het mij een leuk idee om deze vragen bij langs te gaan.

In deze TAG komen allerlei vragen over de herfst naar voren. Benieuwd? Kijk mee!

♥ Thee
Het is heel lastig om 1 favoriete thee te kiezen omdat ik echt dol ben op een hoop verschillende maar in de herfst vind ik vooral kaneel thee heel erg lekker.

♥ Koffie
Hmmm zonder twijfel de Pumpkin Spice Latte van de Starbucks. De ideale koffie voor in de herfst/winter!

♥ Avondeten
Ik vind stampot heel erg lekker en vind het heerlijk dat de tijd van stampotten er weer is. Ik ben dol op Boerenkool, Andijvie en Hutspot! Yummiie

♥ Snoep/koek
Chocola eet ik het hele jaar door en vind ik ook het hele jaar door heerlijk. Ook in de herfst dus!

♥ Sjaal
Ik vind het heerlijk om een sjaal te dragen en heb op dit moment twee hele leuke van de V&D en Pieces!

♥ Jas
Zo lang het nog kan draag ik mijn ’tussen’ leren jasje van Sister Point. Ik heb hem al een aantal jaren en vind het een heerlijk jasje om te dragen. Zodra het kouder wordt pak ik mijn fluffy jas erbij van de Esprit die ik vorig jaar kocht!

♥ Schoenen
Mijn Shabbies zijn heerlijke laarsjes voor in de herfst en pak ik er dan ook zeker bij. Ook mijn nieuwe Biker Boots van Loavies vind ik echte herfst toppertjes!

♥ Geurkaars
Iets met gebakken koekjes geur of kaneel maakt mij blij!

♥ Lipstick kleur
Ik ga voor een lekkere warme kleur in de herfst. Donker paars/rood vind ik heel mooi en past helemaal bij de trend dit moment.

♥ Parfum
In de herfst en winter draag ik toch vaker een warme geur die iets kruidiger en krachtiger is. Op dit moment heb ik er nog geen, dus hoogtijd om naar de winkel te gaan!

♥ Bezigheid
In de herfst vind ik het heerlijk om naar het bos te gaan en rond te wandelen. Films en series kijken en doorbrengen in een veel te grote trui met een kop thee en warme choco. In de keuken iets bakken en kaarsjes aan. Heerlijke tijd maar ik verheug me toch ook wel weer op de Lente!

herfstWil je de TAG ook behandelen op de je site? Neem hem dan zeker over!

Wat vind jij fijn aan/in de herfst?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram