Fablouise was gehackt!

Fablouise was gehackt!

cat-hacker

Zoals de meeste van jullie al wisten was er de afgelopen dagen het een en ander mis op Fablouise & Msthave.nl. Zomaar uit het niets begon vorig week mijn site gek te doen en voor ik het wist kon ik niet meer inloggen…

Al snel bleek het goed mis te zijn en bleek de site gehackt te zijn. Dankzij de goede hulp van Media-Enzo en mijn lieve vriend is het toch eindelijk gelukt om het allemaal weer in orde te krijgen.

Naast dat Fablouise compleet overhoop lag, bleek er ook het een en ander mis te zijn met Msthave.nl. De ene bezoeker had er meer last van dan de andere maar het bleef een groot probleem die snel opgelost moest worden. Zelf had ik een weekendje weg op de planning staan waardoor ik niet de mogelijkheid had om er mee bezig te gaan en ondanks dat ik vol stress zat met de angst dat het niet goed kwam heb ik besloten er niet aan te denken en zodra ik terug kwam ermee bezig te gaan.

Artikelen inplannen was geen optie omdat ik niet meer kon inloggen vandaar dat het erg rustig was op de site. maar nu is het als het goed is allemaal opgelost en werkt de site weer 100%. Natuurlijk is het hopen dat het niet weer gaat gebeuren en mocht je iets zien, of niet kunnen reageren of rare codes in beeld krijgen, laat het mijn alsjeblieft weten!

Hoe het heeft kunnen gebeuren blijft nog de vraag maar ondanks deze ellende kunnen we nu weer zonder problemen Fablouise & Msthave.nl bezoeken!!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram