Fablouise.nl op Instagram

Fablouise.nl op Instagram

Als je mij op Instagram volgt dan weetje dat mijn Instagram pagina vooral in het tekenstaat van alle illustraties, printables en wallpapers. In mijn verhaal deel ik dan af en toe ook de artikelen die ik op de site plaats en dat zijn dan weer verschillende onderwerpen zoals beauty en lifestyle.

Omdat ik Instagram toch weer wat meer ook wil betrekken in de beauty sferen maar dit niet wou gaan mengen met mijn huidige Insta heb ik besloten om een extra Instagram account te maken die alleen gericht is op beauty! Dus bij deze, wil je op de hoogte blijven van alle beauty gerelateerde artikelen op fablouise.nl, dan kun je mij daarop volgen!Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram