Fablouise.nl is officieel een bedrijf!!

Fablouise.nl is officieel een bedrijf!!

Anderhalf jaar geleden begon ik als echte Beauty & Fashion lover met alle liefde en enthousiasme Fablouise.nl. Tot op de dag van vandaag ben ik er nog iedere dag even gelukkig mee & besloot ik het vast te leggen…

Een eigen bedrijf beginnen is iets wat al een groot droom van was vroeger, ik zou er namelijk alles aan doen om eigen baas te worden en mijn eigen dingen op te starten en te ontwikkelen. Omdat ik de afgelopen tijd veel te maken heb gehad met bedrijven voor samenwerkingen ed. leek het mij daarom veel makkelijker om van mijn hobby mijn eigen bedrijf te maken en heb besloten mij in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Kortom een grote droom komt uit & ik ben pas 20!

Afspraakje maken, wat papier werk invullen en jawel, Fablouise kan nu niet meer van mij afgepakt worden en staat nu officieel aangeschreven als bedrijf. Fablouise heeft wel een combi, naast het schrijven voor de site ben ik nu ook officieel een freelancer vormgever, zo kan ik naast reclame maken ook reclame ontwerpen!

Iets waar ik eigenlijk toch wel erg trots op ben, de afgelopen tijd heb ik namelijk veel bereikt en hoop ik dat het als maar beter gaat worden. Het zal ieder geval niet aan mijn enthousiasme ontbreken want wat maakt deze website mij gelukkig!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram