Fablouise in 2013

Fablouise in 2013

tumblr_m9w34n4r8c1rfocypo1_500_large

Zoals de meeste van jullie al weten is sinds november Fablouise aangesloten bij de Kamer van Koophandel. Ik was bijna klaar met mijn opleiding en naast het werken als Freelance vormgever besloot ik mij voor 100% te richten op mijn site…

Nu zitten we in 2013 en het is mij gelukt om mijn opleiding af te ronden en dat geeft mij een heerlijk vrij gevoel om mij nu te richten op de dingen waar ik zo van hou en waar mijn passie ligt.

Al 1,5 jaar ben ik bezig voor Fablouise.nl en dat doe ik nog dagelijks met heel veel geluk. In deze 1,5 jaar heb ik al zoveel op mijn pad gekregen voor de site waar ik nog steeds verbaasd over ben. Samenwerkingen met super leuk en interessante bedrijven, leuke events  en uitstapjes & dagelijks maak ik weer kennis met nieuwe beautyproducten. Het maakt mij ontzettend enthousiast waardoor ik elke dag erweer met alle 100% voor wil gaan…

383787_319902264709963_644681097_n_large

Mijn doel

Ik wil nog meer energie in mijn site gaan steken zodat het mij lukt om 2 artikelen per dag te maken en dat ik minimaal 3 filmpjes in een week online kan krijgen. Zoals jullie al weten ben ik druk bezig met het maken van filmpjes, ik heb hiervoor een film camera gekocht, ik zei in november al eerder dat ik bezig ga met filmpjes, dit is helaas niet gelukt maar nu in 2013 ga ik mij er met alle 100% op richten en waarmaken.

Spelling

Verder wat ik heel belangrijk vind en waar ik zelf ook erg van baal is mijn Nederlandse taal, ik ben zo slecht in spelling en van al dat getyp ben ik enorm blind geworden voor fouten. Ik doe er alles aan om zo foutloos artikelen online te krijgen en hier wil ik mij in 2013 nog meer op gaan richten!

tumblr_l38365RYTb1qabl99o1_500_large_large

Mijn droom

Ik ben nu 1,5 jaar aan het bloggen en de laatste maand kon ik het al Full time gaan doen, maar wegens wat gezondheids problemen liet mijn energie mij in de steek en besloot ik echt te wachten op het nieuwe jaar om een nieuwe start te maken. Bloggen is voor mij totale ontspanning en 1 van de leukste dingen om dagelijks te doen! Ik hoop dat het mij lukt om van deze passie mijn werk te maken!

Iedergeval wil ik jullie als lezers bedanken voor alle bezoekjes die je al hebt gebracht. Ook wil ik jou als bezoeker vragen of je verbeterpunten hebt voor de site waar ik aan kan werken. Laat het weten in de comments!

Bron – weheartit.com

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram