Gesloten – Fablouise bestaat 2 jaar + Winactie pakket twv. €200

Gesloten – Fablouise bestaat 2 jaar + Winactie pakket twv. €200

winOeps! Hoe kan ik nou zo stom zijn om de verjaardag van mijn allergrootste liefde te vergeten, mijn site. Ik had maar in mijn hoofd zitten dat ik in Oktober begonnen was, maar het blijkt 8 september te zijn geweest…

8 september 2 jaar geleden schreef ik mijn eerst artikel, heel onzeker en natuurlijk zonder lezers. Ik kan mij in deze 2 jaar nog veel speciale dingen goed herinneren, bijvoorbeeld toen ik mijn eerste bezoekers kreeg, 100 maar liefst op 1 dag. Ik kon het niet geloven! Nog een mooi moment, mijn eerste 10 volgers op Bloglovin, ik heb werkelijk zitten gillen van blijdschap, moet je nagaan hoe ik door het lint ging met maar liefst 100 volgers. Ik was zo blij, ik kon het niet geloven, ik had lezers, ik had volgers en ik deed iets waar ik ontzettend veel plezier in had.

Nu ben ik 2 jaar verder en kan sommige dingen nog amper bevatten. Al die bezoekers, waar komen ze toch vandaan? Ik heb zoveel leuke dingen al mogen doen, zoveel leuke mensen mogen ontmoeten en dit is nog maar het begin. Mijn droom is om elke dag weer opnieuw te kunnen genieten van Fablouise. Ik hecht veel waarde aan de site, ik ben eerlijk, mijzelf en wil dat het er daarnaast ook nog is netjes en professioneel uitziet.

Speciaal om jullie daarom te bedanken heb ik een pakket samengesteld om te verloten. De inhoud heeft een waarde van ruim €200,- en zit vol met leuke make-up producten, verzorgings producten, haar producten en meer. Kortom ik weet zeker dat iedereen hem leuk gaat vinden.

Wat moet je doen:
Volg Fablouise op Bloglovin + Like het bericht
Laat weten in de comments dat je mee doet

Extra kans maken:

Volg Fablouise op Twitter
Like Fablouise op Facebook
Twitter het bericht : Hoera @Fablouise bestaat 2 jaar en daarom maak ik kans op een Pakket twv. €200,- www.fablouise.nl
Deel de winactie op de Facebook pagina

Je kunt meedoen tot dinsdag 22 oktober. Reageer met een geldig e-mail adres zodat ik je kan mailen wanneer je gewonnen hebt! Succes iedereen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. Yenna
    3 oktober 2016 / 17:51

    Super leuk! Wat zou erin zitten???
    Ps: ik hou van je videos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram