Fab. Would you be my valentine?

Fab. Would you be my valentine?

fabvalentijnI Know! We moeten de winter nog overleven voor we ons klaar kunnen maken voor Valentijnsdag, het is nog een heel eind, maar we kunnen alvast wel beginnen met wegdromen en sparen voor deze prachtige items van Fab, toch?

Fab. is verliefd, en ik nu ook! Ze heeft namelijk een selectie gemaakt van de mooiste valentijn accessoires. Tassen, clutches, schoenen en portemonnees in warme roze en rood tinten. Laat je komend seizoen verleiden door alle hartjes en kusjes van Fab. en kijk je een beetje op tegen deze winter? Deze items zullen het verzachten!

fab2

fab3

fab4

fab5

fab6fab7Mijn aandacht is vooral gevallen op de roze Bow pumps, wauw wat zijn die prachtig! Ik ben bekend met het merk Fab. en de prijzen zijn aan de hoge kant maar zie die items? Ook de Laser Purse vind ik geweldig en de Suzy Bag lip, Wauw! Nu eerst nog even de winter doorkomen…

Kijk voor nog meer mooie items in de webshop van Fab. en schrijf je zeker in voor de nieuwsbrief, elke maand maak je namelijk kans op een portemonnee!

Welke items hebben jou verliefd gemaakt?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram