Fab. presenteert de nieuwe AW 13-14 collectie.

Fab. presenteert de nieuwe AW 13-14 collectie.

fab1

Als ik het persbericht van Fab. ontvang word ik helemaal blij. De prachtige tassen en schoenen zijn altijd weer een lust voor het oog en deel ik daarom altijd graag met jullie…

Tijd om daarom de nieuwe AW 13, 14 collectie te presenteren. Deze collectie van Fab. is een prachtige mix van stijf en zacht leer, in veel nieuwe seizoenskleuren. Denk daarbij aan donkergroen, wijnrood, turquoise en zacht perzik.

Dit seizoen is een mengsel van nieuwkomers en klassiekers. De meest populaure modellen, zoals de Fab. bag, Sophie bag en Bienne bag zijn weer terug!  Een van de belangrijkste kenmerken van de AW 13, 14 collectie zijn de lipjes. Een absolute must have voor dit seizoen! Kijk mee en geniet!

BAGS

fab2

fab3

fab4

fab5

PURSES

fab6

fab7

SHOESfab8

 Ben je ook helemaal aan het wegdromen hoe het zal zijn als je z’n mooi items in je bezit hebt? Droom nog even verder weg in de webshop van Fab. en geniet van nog veel meer moois!

Welke items springt ervoor jou uit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram