Eyeliner aanbrengen met essence + hoe ik mijn wing maak!

Eyeliner aanbrengen met essence + hoe ik mijn wing maak!

eyelinerVandaag wil ik je kennis laten maken met een fijn budget product van essence die ik bijna elke ochtend weer gebruik om een eyeliner aan te brengen op mijn ogen…

Het gaat om de Extra Long Lasting Eyeliner pen, een eyeliner in stift vorm! Sinds een jaar of 1,5 kan ik eyeliner aanbrengen op mijn ooglid met zelfs een wing eraan. Ik vond eyeliner namelijk altijd het moeilijkste wat er was en ik dacht echt dat ik het nooit zou leren. Toch is het gelukt en kan ik het nu elke ochtend bijna perfect! eyeliner2De eyeliner stift van essence heeft een mooi dunne stift met een scherpe punt waardoor je een mooie dunne lijn kunt maken en ook een mooie strakke wingeyeliner3De eyeliner zelf is extra long lasting wat betekent dat het product een stuk langer netjes blijft zitten dan een normale eyeliner, ook de zwarte kleur zou hierdoor mooi en intens blijven.  eyeliner4Met de stift kun je alle kanten op, de punt is zo fijn in gebruik dat je alle soorten vormen en lijnen van dik tot dun kunt makne. Ook kun je op mijn huid goed zien dat de zwarte kleur mooi intens is.  eyeliner5Hoe ik mijn wing maak:

Heel veel make-up gebruikers die eyeliner aanbrengen beginnen bij het binnenste ooglid. Ik deed dit voorheen ook altijd maar dat is waarschijnlijk ook de reden geweest dat het nooit lukte. Ik begin nu altijd bij het maken van de wing en dat werkt voor mij perfect!

Stap 1: Hou de stift schuim op de plek waar jij je wing wilt hebben en hoe ver je hem wilt hebben.

Stap 2: Hou de stift tegen de huid aan en maak een schuine beweging naar beneden met de punt van de stift en het middelste van de stift op de huid. Dit zorgt ervoor dat je in een keer een mooie subtiele hoek hebt.

Stap 3: Vervolgens laat ik de lijn doorlopen over mijn ooglid tot een dun randje aan het eind.

Stap 4: De wing afmaken doe ik als laatste, het begin is er maar om het vloeiender te laten lijken zorg ik nu dat de punt van de eyeliner iets verder op het begin van de wing staat waardoor ik een mooi dun lijntje erop kan zetten en zorg dat die aansluit op de rest!

Vind je het lastig om het op deze weg te snappen, laat het mij weten, ik neem graag een video op!

eye1De eyeliner stift van essence vind ik ontzettend fijn, de kleur is mooi diep zwart en blijft ook nog is lekker lang zitten. Ik kan er weer iedere ochtend fijn mee werken.

Verkrijgbaar bij het Kruidvat voor €2,59

Waarmee breng jij je eyeliner aan?
Wil je een video review?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram