Eyeko x Alexa Chung || Skinny Brush Mascara & Me & My Shadow Liner

Eyeko x Alexa Chung || Skinny Brush Mascara & Me & My Shadow Liner

1

Alexa Chung in samenwerking voor het merk Eyeko, dat klinkt interessant en zeker de moeite waard om de producten is van dit bij te bekijken.

Het merk Eyeko heb ik zelf leren kennen door de Glossybox, hiervan ontving ik een jaar of 1,5 geleden een eyeliner van. Ik heb hem gebruikt maar ik moet je bekennen dat ik door al die andere merken dit merk een beetje ben vergeten. Nu ga ik er opnieuw kennis mee maken en test ik de Skinny Brush mascara en de Me & My Shadow liner. Benieuwd? Kijk mee!

2

 De verpakking is in het blauw met daarop de make-up producten, beschrijving en leuke versieringen. Het ziet er ieder geval erg leuk en aantrekkelijk uit en ik krijg zin om de producten te gaan testen.

5

Eyeko – Skinny Brush Mascara 

3

De mascara zit in een tube en dat zie je niet snel. Ik vind het ieder geval erg grappig bedacht en ben benieuwd of het een beetje goed werkt.

6

Het mascara borsteltje ziet er nog interessanter uit en is heel wat anders dan ik normaal gewend ben. Het is een lange spiraal vorm waarbij de haartjes ver uit elkaar zitten. Dit zal betekenen dat er veel mascara op het borsteltje gaat zitten en daardoor ook op je wimpers.

7

8

Eyeko – Me & My Shadow Waterproof Shadow liner  

4

Het volgende product is de Me & My Shadow liner, ook helemaal nieuw voor mij. Het ziet er wederom interessant uit. 9

De stick van dit product heeft twee kanten, aan de ene kant zit een kwastje en aan de andere kant een waterproof oogschaduw in potloodvorm. In totaal zijn er zes verschillende kleuren verkrijgbaar:

Topaz
Quartz
Taupe
Chocolate
Bronze
Charcoal

10

Het kwastje kun je gebruiken voor het vervagen van de oogschaduw om een smokey eye effect te creëren.

11

13

Ik heb zelf de kleur Charcoal ontvangen om te proberen, dit is de donkerste kleur uit de collectie vol met kleine shimmers.

12

Hieronder kun je de swatch zien van de oogschaduw en het resultaat wanneer ik er met het kwastje overheen ga.
10Hieronder het resultaat op mijn ogen met zowel de mascara als de eyeshadow.

review

De mascara is tot mijn grote verbazing echt heel erg fijn in gebruik. Ik was bang dat ik een enorme lading mascara op mijn wimpers kreeg vol klontjes en andere ellende maar dat viel heel erg mee. Het resultaat was zelf een volle oogopslag. Dan de oogschaduw, ik heb deze gebruikt als lijntje boven en onder en gebruikt boven op een taupe kleurige oogschaduw en vervolgens een beetje vervaagd met het kwastje. Het werkt fijn en je kan er goed mee experimenten en spelen hoe intens je het wilt maken. Allebei de producten vind ik zeker top!

revie1De Skinny Brush mascara kost €18,-
De Me & My Shadow liner kost €16,- 

Verkrijgbaar via Eyeko.com

Heb jij ervaring met het merk Eyeko? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram