New – Eye Candy kunstwimpers!

New – Eye Candy kunstwimpers!

Kunstwimpers zijn mateloos populair en niet meer weg te denken uit de wereld van make-up en visagie. Eye Candy, het Britse topmerk voor kunstwimpers wordt deze maand geïntroduceerd in Nederland.

Eye Candy kunstwimpers zijn gemakkelijk aan te brengen en nauwelijks voelbaar tijdens het dragen. Niet voor niets is Eye Candy favoriet bij Britse celebs en make-upartiesten!

Eyes want Candy!

Natuurlijk, volumineus of dramatisch, alles is mogelijk op het gebied van kunstwimpers. Daarom winnen kunstwimpers steeds meer aan populariteit, ook voor dagelijks gebruik. Eye Candy biedt Naturalise kunstwimpers die extra volume en lengte aan de wimpers toevoegen, voor een intensere blik. Dramatise geeft onmiddellijk een heerlijk glamoureffect en Volumise zorgt voor fantastisch volume en perfecte lengte. Bambi-ogen, Bette Davis Eyes, Lady Gaga looks, niets is te gek voor Eye Candy!

 

How to?

Het aanbrengen van kunstwimpers is een koud kunstje. Als je het eenmaal onder de knie hebt! Daarom maakte de Britse topvisagiste Ariane Pool een simpele handleiding:

Ariane Pool’s Five Easy Steps to great looking Eye Lashes

Stap 1

Breng je oogmake-up aan inclusief mascara en krul je eigen wimpers met een wimperkruller.

Stap 2

Haal de kunstwimpers een voor een voorzichtig uit de verpakking en plaats ze op je eigen wimpers tegen de wimperrand om de maat te bepalen. Knip ze aan de buitenkant op maat.

Stap 3

Draai de wimpers eventueel voorzichtig rond een potlood om de strip te buigen – dit maakt het aanbrengen nog makkelijker.

Stap 4

Houd de wimper vast met een pincet en breng een lijntje wimperlijm langs de strip aan. Wacht even tot het kleverig wordt (een paar seconden).

Stap 5

Kijk langs je neus naar beneden in een spiegel en plaats de kunstwimpers op de wimpers tegen de aanzet van de wimpers op het ooglid. Zorg hierbij dat je de buitenooghoek nét niet raakt. Druk de wimper voorzichtig op zijn plek.

Supercomfortabel

Eye Candy kunstwimpers worden met de hand en met echt haar gemaakt. Daarom zien Eye Candy kunstwimpers er zo mooi en natuurlijk uit en zijn ze zo comfortabel om te dragen, zelfs voor contactlensdragers. Ook de bijbehorende lijm is prettig in gebruik, droogt elastisch op en is niet voelbaar op de oogleden. Eye Candy wimpers zijn meerdere keren te gebruiken.

 

5 goede redenen om kunstwimpers te dragen

  • Bij je nieuwe outfit
  • Voor een filmsterrenlook bij een première
  • Voor een succesvolle flirt met die onbereikbare man
  • Om een onuitwisbare indruk achter te laten op dat feestje
  • Om het leven te vieren!

Eye Candy is verkrijgbaar bij Kruidvat, Etos en de goed gesorteerde drogist en parfumerie. Verkoopadviesprijs: € 7,99 per set.

Wat vind jij van de Eye Candy? Draag je wel eens nepwimpers?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram