Extra Instagram Account ♥

Extra Instagram Account ♥

Hi Ladies! Ik heb een extra update voor jullie wat te maken heeft met mijn Instagram. Ik heb al een behoorlijke lange tijd een Instagram account waar ik zowel persoonlijke items plaats zoals selfies, eten, aankoopjes en ook beautyartikelen die op mijn blog staan.

Ik vond het al een tijdje een rommeltje op mijn Instagram en heb daarom besloten om een extra account erbij te nemen en deze speciaal maken voor mijn blog en beauty artikelen.

Het zit namelijk zo, ik wil graag één Instagram account hebben waar ik echt foto’s van mijn dagelijks leven deel plaats en een Instagram account waar ik foto’s van mijn artikelen plaatst. Zo heb ik dat mooi gescheiden van elkaar en wordt het wat meer overzichtelijker.

Fablouise.nl = LauraLouiseNL 

Hierop deel ik echt persoonlijke kiekjes zoals food foto’s, momenten tijdens vakanties, aankoopjes (ook van beauty), fashionable spullen en selfies bijvoorbeeld. Dit account ben ik ook volop aan het opschonen!

insta

Extra blog account = FablouiseNL

Op dit nieuwe account deel ik beauty foto’s van de artikelen die op mijn blog komen en staan. Dus heel veeeeeeeeeel beauty! Je blijft zo op de hoogte van de artikelen die ik plaats op mijn blog en laat je vaak een preview zien van mooie items. Het wordt echt een girly account!

insta2

 Mocht je ook dol op zijn op Instagram en nog een account zoeken? Ik zou het leuk vinden als je mij op beide gaat volgen! ♥

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram