Mijn Extensions van Luxery For Princesses

Mijn Extensions van Luxery For Princesses

exs1

Een artikel over mijn extentions van Luxery For Princesses stond echt al maanden lang op de planning, waarom het er niet van gekomen is, dat durf ik niet te zeggen maar vandaag dan eindelijk een artikel over mijn exstentions!

Extenions wou ik vroeger altijd al hebben, mijn haar groeide veel te langzaam voor mijn gevoel en lang haar vond ik nou eenmaal mooier. Nu heeft mijn eigen haar een lengte waar ik helemaal blij mee ben en draag ik niet heel vaak exstension, maar af en toe is het wel heel erg gaaf om zo grote, volle coupe te hebben.

5

Mijn exstensions komen van Luxery For Princess en zijn van 100% Remy Human Hair.  Het gaat om de Clip-In extensions 160 gram. Ik heb de kleur Darkest Brown en deze komt op een kleine tint na exact over op mijn eigen haarkleur.

Het fijne aan Clip-In extensions is dat je de plukken er makkelijk in kunt klikken zonder je eigen haar te beschadigen en er weer makkelijk uit kunt halen. Je kan er eigenlijk alles mee doen, stijlen, krullen, wassen en zelf verven alleen of het daar nog steeds zo mooi van blijft? dat durf ik niet te zeggen…

6

Door de verschillende matjes kan je een beetje passen en meten wat het beste in je haar zit. Zo heb je matjes waar 2 kliks aan zitten, 1 of zelfs 4, heel handig en zo kun je precies kijken wat het mooiste staat.

7

exs5

Op de bovenste foto’s kun je zien dat het onderste stuk erbij is gekomen door de verlening. Omdat ik er niet van hou om met zo grote bos los te lopen draag ik het het liefst in een hoge staart waardoor je het verschil niet tot amper ziet! Wel heb ik van mij zelf dun haar waardoor je bovenop goed moet denken dat je de ‘bultjes’ van de klipjes niet ziet zitten. Op de 2de foto zie je links een bobbeltje ontstaan!

exs4

Ik vind het dragen van de Clip in erg leuk, niet iets voor elke dag maar voor feestjes, speciale gelegenheden dan pak ik ze er zeker bij!

Heb jij ook altijd al extentions willen hebben die je ook weer makkelijk eruit kunt halen? Dan raad ik je de Clip In Extensions zeker aan, je kunt ze vinden in de webshop van Luxery for Princesses!

Wat vind jij van extentions? Zou jij het willen dragen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram