event – Sabon Lancering nieuwe gezichtslijn ‘Ocean Secrets’

event – Sabon Lancering nieuwe gezichtslijn ‘Ocean Secrets’

sabon1

Afgelopen donderdagavond was ik aanwezig in Haarlem voor de lancering van een nieuwe gezichtslijn van Sabon, de Ocean Secrets. Ik keek er enorm naar uit omdat ik zelf nog niet veel ervaring heb met Sabon en dit mijn kans was om het merk en de producten beter te leren kennen.

Benieuwd hoe deze avond eruit zag en wil je een sneak peak zien van de Ocean Secrets? Bekijk dan snel mijn verslag!

sabon2Het event vond plaats in een van de mooiste vestigingen van Sabon aan de Barteljorisstraat te Haarlem. Ik was er zelf nog niet eerder geweest maar wauw, wat een prachtige winkel is het. Het event begon om 16:00 en om 16:30 begon de presentatie. Voor die tijd konden we dus nog lekker kennis maken met de andere producten van Sabon en kregen we een heerlijk handscrub behandeling.

sabon3Ik wist dat de geuren van Sabon lekker waren maar dat zo ook echt allemaal stuk voor stuk lekker waren dat wist ik niet. Ik vond het maar moeilijk kiezen en ik zag een enorme wishlist door mijn hoofd flitsen.

sabon4Na de handscrub behandeling voelde mijn handen onwijs zacht. Ik had gekozen voor een scrub met een frisse appel geur en wow, hemels!

sabon5Daarna kreeg ik nog van een lieve dame informatie over de andere producten en geuren van Sabon, echt onwijs leuk en ik maakte kennis met de heerlijkste geuren.

sabon7Werkelijk waar het liefst kocht ik alles uit de winkel. Alle producten zagen er zo mooi uit in de glazen potten. En ook de lamp in de winkel zelf trok gelijk mijn aandacht. Wat een prachtige kroonluchter hing er. Deze komt er later ook in mijn huis!

sabon8

sabon6Om 16:30 was het tijd voor de presentatie van de Ocean Secrets lijn, dit ging natuurlijk niet zonder een lekker hapje en drankje. De nieuwe gezichtslijn van Sabon werd vervolgens gepresenteerd onder leiding van Collin en ambassadrice Jessica Mendels. Stuk voor stuk werden alle producten uit de collectie behandeld en aangebracht. Er was mogelijkheid tot vragen en er werd tot in de puntjes verteld waar de producten voor waren en wat het met je huid doet.

sabon10De productlijn Ocean Secrets reinigt, behandelt en verzorgt de huid optimaal, geïnspireerd door de geheime wereld van de diepzee. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype en vrij van SLS, parabenen en mineralen. De geur van de producten vind ik zelf erg neutraal en fris tegelijk waardoor het zorgt dat het een prettige verzorging is om te gebruiken.

sabon11

sabon12Hieronder zie je de hele collectie van Ocean Secrets.

sabon13Over de producten van Ocean Secrets komt nog een uitgebreide review. Ik ga de producten zelf lekker testen en kijken wat het met mijn huid doet. Hou daarom de site zeker in de gaten. Mijn eerste indruk is ieder geval ontzettend goed. Na de presentatie zag het huid van zowel ambassadrice Jessica Mendels als een andere gast die aanwezig was er fantastisch uit door de hele behandeling.

Ik wil heel Sabon Haarlem en de andere die aanwezig waren bedanken voor de onwijs leuke en interessante avond!
Kijk alvast voor meer informatie over de nieuwe lijn op Sabon.nl.
Ben jij bekend met Sabon?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram