Event – Opening Flormar winkel Amsterdam!

Event – Opening Flormar winkel Amsterdam!

1Gistermiddag ging in naar Amsterdam om aanwezig te zijn bij de opening van de 1ste Flormar winkel in Nederland. Zelf was ik niet bekend met het merk en sterker nog ik had er nooit eerder van gehoord. Toch hoorde ik veel mensen om mij heen die het merk al wel kende en er erg te spreken over waren!

Flormar is een merk dat oorspronkelijk komt uit Turkije, het begon als een nagallak merk maar is uitgegroeid tot een ontzettend breed assortiment aan de meeste mooie kleuren op nagellak gebied en onwijs veel make-up producten. Daarnaast is de kwaliteit goed, de vormgeving ziet er leuk uit en is het allemaal best betaalbaar. Momenteel wordt Flormar in z’n 80 landen verkocht waaronder nu ook in Nederland!

Ik was benieuwd en trof om kwart voor 2 een onwijs volle winkel aan waar het bijna te moeilijk was om te fotograferen. Het was misschien beter geweest dat de pers een uurtje alleen kon kijken…  Maar goed het is uiteindelijk gelukt om een paar foto’s te schieten, kennis te maken met het merk en Vera Camilla te zien!! Kijk mee naar de opening van Flormar

2Het eerste wat mij direct opviel was de enorme wand met nagellak. Flormar is bekend geworden met het nagellak en dat is zeker te zien. Wat veel soorten, wat veel kleuren!

3

4In de winkel waren verschillende stellingen aanwezig met speciale collecties, hieronder de collectie met de Dots! Het deed mij denken aan de parfum van Marc Jacobs, DOT!

5Nieuwe producten!

6Deze nepwimpers trokken wel even de aandacht. Zou jij het dragen?

7Ook verkoopt Flormar een BB Cream, hoe kan het ook anders!

8Een mooie blush in een peachy kleur.

9Middenin de winkel stonden bakken met Sale producten. Lekker goedkoop en er zat best wel wat leuke dingen tussen, waaronder trouwens bovenstaande blush!

10Naast een wand vol nagellak heeft Flormar ook een ontzettend groot assortiment met lipstick. Wow wat veel soorten, wat veel kleuren. Ik ben een aantal gaan swatchen en het viel al snel op dat de kwaliteit erg goed is.

11Natuurlijk is een make-up winkel geen make-up winkel zonder oogschaduw.

12Ook verkochten ze prachtige Highlighter producten, skinfinish en blush producten. Ik heb de blush helaas niet goed op de foto kunnen zetten vanwege de drukte, maar geloof mij deze waren prachtig.

13Deze lipstick/lipbalm deed mij denken aan de Riri collectie van MAC.

14Nog een aantal swatches van oogschaduw en lipstick en zoals je kunt zien is het pigment erg goed.

15Mijn dag kon al helemaal niet meer stuk toen ook Vera Camilla aanwezig was. Ik volg haar van alle blogs het langst en zijn is ook direct mijn grootste favoriet. Ik heb de meeste bloggers al wel een keertje ontmoet maar Vera steeds niet. Nu was het dan eindelijk gelukt en ik was helemaal blij!

17Als dank ontving de pers een goodiebag met enkele producten van Flormar. Ik laat de inhoud zien in een Goodiebag unboxing!

Ben je bekend met het merk Flormar?
Wat is jouw eerste indruk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram