Event – Kijkje bij Care Cosmetics

Event – Kijkje bij Care Cosmetics

1

Vrijdag 14 december reisde ik helemaal af naar Dordrecht om aanwezig te zijn bij de speciale John Beerens Lover dag om een kijkje te nemen bij Care cosmetics….

Het event begon om half 2 en ik was samen met de andere beautylovers aanwezig in het pand van Care Cosmetics. We werden ontvangen in de ruimte waar allerlei lekkers op tafel stond en omringd met prachtige producten.

Tijdens deze middag kregen wij een rondleiding door Care Cosmetics, het begon natuurlijk met een kennismaking met de eigenaar Duco, de directeur van Care Cosmetics. Hij hield een kort praatje over de geschiedenis van Care Cosmetics, altijd leuk om ook de achtergrond van een bedrijf te leren kennen. Daarna kwam John Beerens nog even aan het woord om ook een kort praatje over hem te vertellen & zijn samenwerking met Duco.

2

Toen was het zover de geschiedenis over PUPA, ik zelf vind PUPA een fantastisch merk maar ik wist er nog veel te weinig van. Michelle heeft daar verandering in gebracht en nam ons mee hoe het allemaal is begonnen!

Pupa Milano is een Italiaanse cosmetica merk dat in 1975 begon. De heer Angelo Gatti oprichter van PUPA, de man waar we het allemaal aan hebben te danken. PUPA is een combinatie van Italiaanse fleur, creativiteit en kwaliteit, en draagt de krachtige kleur ROOD.

Leuke weetjes:

  • 1975 – Eerste make-up kits kwamen op markt.
  • 1978 – Complete make-up lijn.
  • 1996 – Geuren boeket.

PUPA heeft een paar belangrijke voordelen:

  • Langdurige kwaliteit
  • Niet op dieren getest
  • Hypo – allergeen
  • Comfi gevoel
  • Prachtige uitstraling
  • Doordacht in kleuren

Kortom PUPA Milano is een fantastich merk, heerlijk betaalbaar en doordacht!

Nu is het tijd om een kijkje te nemen in het grote magazijn van Care Cosmetics. Dit is de eerste keer dat ik in zo iets aanwezig ben geweest, ontzettend interessant!

3

Een foto vanaf de trap, wat een stellingen en dozen vol producten en materiaal voor verzending!

4

Natuurlijk PUPA producten aanwezig, zoals deze schattige lakjes!

5

6

Ook het merk Matis is te vinden!

8

Dozen vol met samples.

7

9

Inpak materiaal in overvloed en dat is natuurlijk nodig om de pakketen veilig te leveren bij de verkooppunten!

10

11

Prachtige make-up producten van een aantal merken waar ik zelf niet bekend mee ben maar er super interessant uitzagen.

13

12

En hieronder zie je nog iets leuks om te weten, namelijk een prachtige  carrousel met make-up erin. Nu vraag je je natuurlijk af, wat is hier zo bijzonder aan? Dit is het eerste make-up kitje wat De heer Angelo Gatti gemaakt heeft voor zijn dochter haar verjaardag. Het was een enorme opvalling bij de verjaardag en mensen zijn dat hij hier meer mee moest gaan doen, wat hij uiteindelijk ook heeft gedaan. Deze Carrousel is het begin van PUPA Milano en al snel begon hij met het maken van prachtige make-up kits geinspireerd door zijn dochter.

15

14

Officeel staat deze kit in het museum omdat het natuurlijk een prachtig en uniek exemplaar is. Speciaal voor deze middag is hij er even uitgehaald zodat wij hem mochten zien. Echt ontzettend leuk, al die kleine uitschuifbare vakjes en details erin!

16

Vervolgens kregen we nog een leuke workshop met een aantal nieuwe producten van PUPA. Ze werden gedemonstreerd en dat is natuurlijk erg leuk om te zien!

18

Natuurlijk nog even op de foto met Claudia & John Beerens!

17

Kortom, een ontzettende leuke en vooral interessante dag. Ook het ontmoeten van mede-lovers was zeker gezellig!

Ik wil Care Cosmetics, John Beerens & Denise en natuurlijk alle andere Lovers bedanken voor de super geslaagde middag & Chantal natuurlijk voor het rijden! !

Aan het eind van deze middag kregen we een GoodieBag mee naar huis, wat hier in zat kom snel op de site!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram