Etude House – I Can fly!

Etude House – I Can fly!

etudeMaak kennis met mijn nieuwe huisdier, een lief roze uiltje die zich verschuilt in dit super schattige hokje en helemaal klaar staat om mijn handen te voorzien van een voedende crème.

Naast dat hij mijn helpt om mijn handen te verzorgen, help ik hiermee om nieuwe bedreigde diersoorten onder de aandacht te brengen en deze te ondersteunen door een deel van de opbrengst af te dragen aan organisaties die deze dieren helpen! Dus met het kopen van zoiets leuks doe je ook nog is wat goeds!

etude2In het lieve roze uiltje zit een zachte handcrème verscholen met een heerlijke subtiele zachte kersen geur. Ik heb de Eagle Owl – Very Berry Cherry variant, naast deze fruitige geur is de handcrème ook verkrijgbaar in:

♥Kakapo- Sunny Sunny Apple
♥Cerulean Warbler – Sweet Cotton Candy
♥Eastern Glass – Peach

etude3

Het kartonnen doosje, het hokje waar het uiltje inzit  is gemaakt van 100% gerecycled papier en bedrukt met soja inkt. De handcrème is daarnaast ook niet getest op dieren  is vrij van parabenen, ethanolsulfaat en minerale oliën.

De handcrème is daarnaast nog is zeer voedend omdat die voor 90% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De crème verzorgt en verzacht je hangen, hydrateert ze en laat ook nog is een fijne geur achter. Door de samenstelling van shea butter, herb water en gecertificeerde biologische voedingsstoffen zullen zelfs de meest droge handen voeden en hydrateren

etude5Ook al is het maar een klein potje crème wat je hebt, de crème is vrij dik van substantie waardoor je maar een klein beetje nodig hebt en waardoor je dus langer met een product kunt doen. De substantie voelt lekker zacht, ruikt ook vrij subtiel en trekt lekker snel in de huid.

etude6

Een super schattig product, die eigenlijk te leuk is om uit de verpakking te halen, maar toch echt een goede werking heeft en waarbij je ook nog iets goeds doet voor de natuur. Ik vind het tof!

etude4

Verzorg je handen optimaal en help mee deze vogels te beschermen, koop de handcrème vandaag nog!

Ik heb dit product gekregen van een familielid, maar vind jij dat dit uiltje ook een plekje in jouw kamer verdiend?

Ze zijn verkrijgbaar via de bbcreamwebshop voor €8,95 per stuk.

Wat vind jij van dit schattige product?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram