Etude House – Ice Cream nagellak

Etude House – Ice Cream nagellak

ice

Naast de super schattige handcrème verstopt in het uiltje kocht ik zelf op Ebay nog 3 super schattige lakjes van Etude House. 3 lakjes die zich voordoen al ijsje met daarop een zoet bolletje. Ik zag ze al een lange tijd geleden op een buitenlandse blog en was opslag verliefd. Kijk mee!

Etude house is een ontzettend leuk merk wat helemaal hot is in landen als Korea. Helaas niet alles is verkrijgbaar in Nederland, maar op Ebay kun je voor het meeste wel terecht. Ik kocht deze 3 lakjes en binnen 2,5 week werden ze geleverd. Alleen al om de uitstraling zal ik ze kopen, want zoals jullie weten, mijn nagels zijn vreselijk…

ice1

Omdat ik eerst maar besloot om er 3 te bestellen en de kwaliteit af te wachten ben ik gegaan voor 3 zoete kleurtjes.

Ieder geval ben ik gegaan voor een mooi koraal kleurtje – Red Orange , een zacht baby roze kleurtjeStrawberry en een zacht lavendel kleurtje – Blue Berry. Omdat ik toch wat meer nagellak artikelen wil maken ondanks mijn korte nagels heb ik het volgende bedacht, namelijk op nep nagels. Zo krijgen jullie toch een beetje een indruk van de lakjes en kan ik jullie toch kennis laten maken met leuke nagellakken.

Hieronder zie de nagel op de nep nagels en zoals je kunt zien komen de kleurtjes erg goed overeen met de kleuren in de potjes. Ik heb maar 1 laag gebruikt, en de dekking is top.

ice2

Nu ben ik verkocht en ik wil er meer! Daarom heb ik er nog een paar besteld in andere kleuren en wanneer ik die binnen heb zet ik het natuurlijk op de site. Wil je de lakjes ook en heb je ervaring met ebay, wanneer je op Etude house zoekt kom je ze vanzelf tegen. Ik heb ze voor ¢4,80 per stuk  gekocht en geen verzendkosten.

Wat vind jij van deze super schattige lakjes van Etude House?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram